Oz MKB aan de lokale robotica opleiding

Een nieuwe robotica faciliteit bij Swinburne University geopend, met als doel kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) met de opleiding voor hoe de technologie te gebruiken in de productie te voorzien.

(Assembly Handleiding afbeelding door; Andres Rueda, CC2.0)

Het openen van de faciliteit afgelopen vrijdag, de minister van Defensie Materieel Jason Clare zei dat het zou Australische bedrijven een voorsprong bij het meedingen naar wereldwijde werk.

apparatuur Defensie evolueert naarmate de technologie evolueert en Australische verwerkende bedrijven moeten de vaardigheden aan te passen, “zei hij.” Dat is de reden waarom deze faciliteit is belangrijk – het zal de vaardigheden van de Australische kleine en middelgrote ondernemingen te stimuleren in het gebruik van high-end robotica technologie.

De faciliteit is het resultaat van een samenwerking tussen de Swinburne University, de Australische regering en Boeing-Australiƫ. Meer dan 50 bedrijven wordt verwacht dat zij hun werknemers te trainen in de fabriek in de eerste 12 maanden van de exploitatie.

Swinburne al is het gebruik van de mogelijkheid om opleidingen te voeren in geautomatiseerde afwerking, inspectie, reverse engineering en functie en een deel plukken via robotica.

“We weten hoe moeilijk het kan zijn voor Australische bedrijven om toegang te krijgen tot high-tech training in de robotica,” Boeing AustraliĆ« en Zuid-Pacific president Ian Thomas gezegd.

Terwijl de introductie van robotica in de productie uiteindelijk biedt kostenbesparingen, hebben veel bedrijven ons verteld dat het leren van deze nieuwe vaardigheden, zowel duur en moeilijk kan zijn.

Dit speciaal gebouwde trainingsfaciliteit zal hoge kwaliteit cursussen voor Australiƫ in toenemende mate hoogwaardige defensie leveranciers.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze