Origin PC schepen eerste gaming desktop met de nieuwe Intel Core i7-990X Extreme Edition zes-core processor

Intel’s nieuwste six-core processor, de Core i7-990X Extreme Edition, is nog niet officieel onthuld door de chip reus nog niet, maar gaming PC bouwer Origin PC heeft zojuist aangekondigd de beschikbaarheid van de nieuwe CPU’s in zijn Genesis desktop evenals zijn Eon- 17 gaming laptop.

De i7-990X, zonder twijfel de snelste desktop processor (zoals de zes-core voorgangers waren), heeft een basis kloksnelheid van 3.46GHz, maar Origin heeft de chip met behulp van 4.6GHz vloeistofkoeling overgeklokt. Verwacht te Tack op ongeveer $ 1.000 tot de prijs van de Genesis of Eon systeem om je hand te krijgen op Intel’s nieuwste en beste.

Origin zal ongetwijfeld de eerste van vele pc-fabrikanten die systemen te bouwen met de nieuwe zes-core kampioen, de laatste een van de familie Gulftown, dus we houden jullie op de hoogte met andere aankondigingen zodra ze beschikbaar zijn.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro