Oracle heeft een aantal cloud overtuigen vooruit

derde kwartaal de winst conference call Oracle zal een gezonde dosis Exadata hardware chatter, maar een onderzoek geeft aan dat een beetje meer uitwerking op de cloud computing-verhaal in orde is.

Het fiscale derde kwartaal zal een interessante voor Oracle zijn. Het bedrijf had een zeldzame struikelen in het tweede kwartaal en analisten kijken om te zien of executie verkoop problemen waren slechts een blip of iets meer zorgelijk. Wall Street is op zoek naar derde kwartaal de winst van 56 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 9020000000.

Ondertussen Oracle heeft cloud computing gelukkig met de aankoop van RightNow evenals Taleo gegaan. Oracle zal naar verwachting ook slokken meer software as a service bedrijven. Wat is onduidelijk is of Oracle’s acquisitiestrategie zo goed zal werken in de cloud zoals zij heeft gedaan voor on-premise bedrijfsapplicaties. Oracle’s singel wordt mede bepaald door het verwerven van bedrijven als PeopleSoft, Siebel en BEA Systems om er maar een paar te noemen.

: Oracle: Zorgen over technische systemen, databases mount | Oracle onderzocht door de financiële en de industrie analisten | Oracle, SAP rush naar de cloud: Kan SaaS nonchalante houding al te ver achter? | 73% Oracle klanten upgraden naar blijven gedragen, geen gemeld ROI | Oracle rolt big data spelen met agressieve prijs, Cloudera

De vooruitzichten voor cloud-strategie Oracle’s tot nu toe wordt gemengd, volgens een Piper Jaffray overzicht van de partners, die zijn belast met het verkopen waren de software-reus.

In een onderzoek nota, Piper Jaffray-analist Mark Murphy opgemerkt dat 47 procent van de Oracle-partners merkte op dat het bedrijf de cloud computing-strategie niet heeft opgedaan aandrijvingen. Een andere 38 procent zei dat er beperkte tractie. Het probleem? Oracle wordt gezien als te laat met zijn cloud-strategie en sleept temidden van harde concurrentie.

Dat cloud verhaal is er een om naar te kijken voor de toekomst. Volgens de enquête Piper Jaffray’s, Oracle is waarschijnlijk een te leveren in lijn kwartaal. Negenenveertig procent van de Oracle-partners zeggen dat ze waren boven plan voor het kwartaal februari met 29 procent naar het plan. Daarnaast is 56 procent van de partners zien een beter tempo van Oracle business. Dat vooruitzicht kan betekenen kwartaal van Oracle ligt op schema.

Maar de toekomstige kwartalen kan afhangen van twee wild cards: Oracle’s cloud-strategie en de hardware plannen.

Op het voormalige, partners zei dat Oracle langzaam mobiliseert vuurkracht voor zijn cloud waren. Partners blijken echter verward over Fusion applicaties en de cloud-strategie achter hen te zijn.

Een paar keuze citeert uit onderzoek Murphy’s

Er is wat verwarring die er nu met de Fusion-toepassingen daadwerkelijk beschikbaar zijn. Ik denk dat klanten zijn het nemen van een beetje meer tijd om beslissingen te nemen op hun beste opties te maken. Oracle is op de goede weg hier als het gaat om cloud computing en moet blijven op het rechte pad.

En.

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

We hebben geen oprechte beweging in de richting van cloud computing gezien vanuit een Oracle Application oogpunt.

En.

Oracle Cloud Computing wordt steeds tractie als cliënten hebben moeite om te beveiligen en te behouden IT talent met de nodige vaardigheden om deze omgevingen te beheren. Bovendien worden klanten geïntimideerd deze complexe omgevingen op een wolk zich verplaatsen zonder de goedkeuring van de leverancier.

En.

Het is ingewikkeld en een pain in the ass. De meeste mensen weten niet eens wie om te gaan, om erachter te komen prijsstelling.

En.

Ik denk dat de meeste klanten nog steeds niet van Oracle Cloud Computing-strategie te begrijpen. De meeste klanten associëren Cloud Computing met een SaaS-model. Vanuit een oogpunt toepassingen, Oracle maakt duidelijk dat Siebel is beschikbaar als SaaS. Maar de meeste zijn zich niet bewust dat andere applicaties beschikbaar kan zijn in een SaaS-oplossingen, alsmede, zij het soms door middel van zakelijke partners.

Bottom line: Oracle’s cloud fortuinen kon veranderen, maar partner enthousiasme — of het gebrek daaraan — geeft aan dat het bedrijf nodig heeft om het plan beter te schetsen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent