Optus verbindt zich ertoe om het fonds 10 Aussie startups te helpen

Optus heeft 10 Australische startups dat het door middel van het tweede seizoen van de Innov8 startkapitaal programma zal zetten geselecteerd.

Het programma trok meer dan 92 startups, die elk had door middel van een 34-vraag applicatie te zitten en te zorgen voor een investeerder presentatie. Elke aanvraag werd beoordeeld door een team van ten minste drie verschillende teamleden, en die maakte het aan Optus ‘shortlist werden onderzocht door ten minste zeven teamleden.

Optus zal investeren tot AU $ 250.000 in startups die naar voren komen uit zijn programma, maar is gericht op het maken van dit geld verder te reizen met co-investeren met andere vroeg stadium beleggers, de totale financiering ronde tussen de AU $ 400.000 en AU $ 900.000 te brengen. Het zou gelijkwaardig zijn aan wat Optus noemt “pre-serie A-round financiering” zijn.

Daarnaast zal het drie maanden huur te bieden tegen co-werkplekken in Melbourne; York Butter Factory, en Sydney Fishburners, waardoor het ook sponsors.

Optus erkende dat het aanvragen van zijn programma een beetje een “time sink” voor startups die verwoed zijn bezig om hun product of dienst te krijgen op zijn minst een minimum levensvatbaar product fase kan zijn, maar meeleefde met de oprichters. Optus zei dat het een goede gelegenheid voor ondernemers om te zien hoe hun bedrijf eruit ziet door middel van investeerders ogen, en om te helpen ambachtelijke een toonhoogte.

Het is een punt van zorg dat eerder is opgevoed door personal finance startup Pocketbook. Vorig jaar, oprichters Bosco Tan en Alvin Singh vertelde de website dat het moeilijk is om te weten welke programma’s en versnellers om de tijd te investeren, zodat hun toonhoogte het meest effectief is en ze niet hun bestaande klanten te verwaarlozen.

Gelukkig, Optus ‘programma is er een die ze aangevraagd, en Pocketbook is nu tot een van de 10 genomineerde startups dat de financiering zal ontvangen.

Deelnemen aan hen worden

Shiftr

Kinderloop

MooresCloud

Ollo Mobile

Goed telefoontje

Shiftr; Kinderloop, MooresCloud, Ollo Mobile, goed gesprek, Recruit Loop, Stackla, Storyberg; OrionVM.

Recruit Loop

Stackla

Storyberg

OrionVM.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Deze startups zal nu gaan om volgende week deel te nemen aan Optus ‘toonhoogte dag.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven