Open-source ProFTPD gehackt, backdoor geplant in de broncode

De open-source ProFTPD project is gehackt door onbekende aanvallers die een backdoor in de broncode geplant.

Door de hack het project FTP server, alsmede alle mirror servers hebben uitgevoerd gecompromitteerd versies van de ProFTPD 1.3.3c broncode van 28 november 2010 op 2 december 2010.

ProFTPD, die zich positioneert als een veilige FTP-server voor Linux en Unix gebaseerd besturingssysteem, drong er bij alle gebruikers die versies van ProFTPD die werden gedownload en gecompileerd in deze tijd venster om hun systemen te controleren op veiligheid compromissen en installeren van niet-gemodificeerde versies van ProFTPD lopen.

Hier is de magere op de aanval

ProFTPD zei de achterdeur geïntroduceerd door de aanvallers laat geverifieerde gebruikers remote root toegang tot systemen waarop het schadelijk, aangepast versie van de ProFTPD daemon draaien.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer