O2 naar voorverpakte opladers sloot uit alle nieuwe telefoons in 2015

O2 dringt er bij de hele telecomsector aan de praktijk van het opnemen van laders met nieuwe telefoons sloot na een proef door de mobiele operator vond de meerderheid van de consumenten kiest een lader met hun nieuwe apparaat niet te nemen.

Kan het besluit van Nokia om te vertrouwen op een enkel buiten platform voor smartphones – Windows Phone- het terug naar de top?

O2 begon haar Charger uit de proef Doos met HTC proef in oktober vorig jaar. De piloot gaf Britse klanten die HTC’s One X + de optie om het apparaat aan te schaffen met alleen de USB-naar-micro-USB-aansluitkabel, in plaats van met een plug-in lader gekocht. Tweeëntachtig procent van de klanten heeft de lader te nemen.

De luchtvaartmaatschappij zei dat het verwacht had slechts 70 procent van de omzet te zijn zonder de lader, met als gevolg dat er nu plannen om voorverpakte laders helemaal sloot in 2015, met de consument in staat zijn om ze te kopen als een optionele add-on.

Gebaseerd op de resultaten, O2 schat dat 24 miljoen van de 30 miljoen telefoons verkocht in Engeland elk jaar zou de lader uitgesloten dat een manier om het vertragen van de vorming van ongebruikte laders kan gaan, geschat op maar liefst 100 miljoen in UK.

“Ik hoop nu dat als gevolg van deze studie wordt de rest van de industrie zullen nu bij ons in onze campagne om laders te nemen uit de doos voor een goede,” zei O2 chief exec Ronan Dunne.

De les voor de industrie van deze pilot is dat de consument zijn zeer ontvankelijk voor de boodschap dat ze het milieu ten goede komen door het vermijden van onnodige aankoop van laders. Ik wil nu graag zien dat anderen nemen soortgelijke stappen, het werken met ons als we streven ernaar om ervoor te zorgen al onze toestellen zijn oplader-vrij verkocht in 2015.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Lees verder