Nuance stuurt richting aangesloten auto’s, Samsung Gear S met nieuwe apps

LAS VEGAS — Voor het tweede jaar op rij, wearables blijft het gesprek op de jaarlijkse Consumer Electronics Show te domineren.

Nuance hoopt te krijgen op dat gesprek door te dienen als de stem aan beide verbonden apps en apparaten voor thuis en enterprise ruimtes.

Aan de consument kant, heeft Nuance tikte in de onlangs vrijgegeven Samsung Gear S slimme horloge met een voice-enabled app gecentreerd rond gezondheid en fitness mogelijkheden.

Bijvoorbeeld, kan dit bijzondere Nuance app gebruikt worden om vocaal te loggen statistieken en resultaten met betrekking tot de uitoefening of voedsel en drank inname versus manueel niets in te typen.

Een andere Nuance-app op de weg wordt geleid naar verbonden auto’s – een andere trend blijft het gesprek op de International CES sturen nogmaals tonen.

Dragon Drive Mobile applicatie van Nuance is ontworpen om te dienen als een brug tussen smartphones en “infotainment” systemen ingebouwd in auto’s aangesloten, waardoor de bestuurder (en passagiers) hands-free controle over deze platforms.

Dit wordt gevoed door de nieuwe Dragon Drive Daily Update, een virtuele assistent dienst voor infotainment systemen die zijn geoptimaliseerd om de bestuurder met nieuws, verkeer, weer, sportuitslagen, en andere voorgesteld (en aangenomen dat relevant) informatie.

De Dragon dagelijkse update is geprogrammeerd om voorkeuren en patronen bestuurder automatisch leren overuren op basis van eerdere muziek, navigatie en location-based selecties.

Nuance neemt nog een stap verder met de toevoeging van voice biometrie, waarbij de bestuurders meer controle in het personaliseren en branding van de ervaring door de beveiliging van een gesproken wachtwoord moet geven.

Zodra het magische woord wordt uitgesproken, zal Dragon Drive rij staan ​​inhoud, zoals in de omgeving aangesloten muziek stations, navigatie-routes, de verkeerssituatie, kalender, parkeren en tanken opties.

De stem biometrie mogelijkheden kunnen worden geïntegreerd in het kader van de hele Dragon Drive ervaring, met inbegrip van de mobiele app en de dagelijkse update service.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7