Nokia koopt Canadese leverancier van beveiligingssoftware Nakina Systems

Nokia op maandag aangekondigd haar plan om Canadees beveiligingsbedrijf Nakina Systems te verwerven. De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

De Finse technologie bedrijf is van plan om Nakina gebruiken om klanten geconfronteerd met bedreigingen van de veiligheid van mobiel breedband expansie, software-defined netwerken, cloud-diensten en het internet van dingen te ondersteunen.

Nokia is ook van plan om Nakina’s technologie te gebruiken om toegang te krijgen identiteit, configuratiebeheer en orkestratie diensten toe te voegen aan haar security portfolio. Wat meer is, zal de overname van Nokia een sterkere reeks van diensten voor klanten geconfronteerd met reglementaire en wettelijke eisen in netwerkbeveiliging geven.

Het verhogen van cybersecurity risico’s die zowel door insiders en externe bedreigingen heeft behoefte van onze klanten verhoogd voor uitgebreide beveiliging strategieën “, zegt Bhaskar Gorti, President Applications en Analytics bij Nokia.” De geplande overname van Nakina versterkt onze marktleiderschap, en ons vermogen om klanten helpen beschermen van hun meest kritische activa.

Nokia is sterk gericht op het netwerk technologie en veiligheid markt sinds de verkoop van zijn toestel is Microsoft in 2014. Het bedrijf vorig jaar geïnkt een fusie met de Franse telco apparatuur reus Aclatel-Lucent, ter waarde van € 15600000000.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië