Nieuwe Tandberg storage bevat Dropbox management functies

Tandberg Data lanceert een nieuwe lijn van opslagproducten gericht op kleine en middelgrote bedrijven (MKB) dat een reeks van de veiligheid en de ramp respons functies, waaronder automatische synchronisatie met de Dropbox cloud storage service omvat.

De BizNAS opslag apparaten zijn bedoeld om te bieden tot 16 terabytes (TB) aan opslagruimte voor het delen van bestanden tussen Windows, Macintosh en Linux-systemen, alsmede iSCSI block storage dat servervirtualisatie ondersteunt. De apparaten ondersteunen Intel’s dual-core architectuur, is geschikt voor maximaal vier schijven, en kan gebruikt worden in zowel een desktop of 1U rackmount-configuratie.

Een grote focus van het product is geïntegreerd gegevensbescherming, dus BizNAS ondersteunt een optie voor offline en offsite bescherming ramp met behulp van RDX QuikStor, een standaard voor robuuste, verwijderbare opslag schijf.

Daarnaast is de technologie ook kleine en middelgrote bedrijven de mogelijkheid om te centraliseren, bewaken en beschermen van meerdere storage accounts Dropbox cloud. In principe kan BizNAS fungeren als extra synchronisatiepunt, wat betekent dat alle versies van Dropbox gegevenstoegang tot de opslag kan of worden gearchiveerd op verwijderbare RDX cartridges. De BizNAS dashboard kan ook worden gebruikt om Dropbox activiteiten in de gaten.

“Met de BizNAS, zijn we in staat om veel meer te leveren, met inbegrip van geautomatiseerde zelfbescherming van het NAS-besturingssysteem en de configuratie sessings, offsite ramp recovery met behulp van verwisselbare RDX media en handige tools om te centraliseren en te beschermen digitale assets opgeslagen in het enorm populair Dropbox cloud “, zegt Ted Oade, wereldwijd directeur productmanagement en marketing voor Tandberg data, commentaar over de nieuwe technologie.

De BizNAS lijn moeten beschikbaar zijn in mei. De prijslijst begint bij $ 699, afhankelijk van de configuratie, en de systemen worden geleverd met een garantie van twee jaar.

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen