NetSuite ontmoet Q2 targets, namen nieuwe president

ERP-leverancier NetSuite postte het tweede kwartaal de winst en omzet donderdag na de bel – maar in tegenstelling tot de vorige kwartalen, het bedrijf nauwelijks monsterde een hit.

De San Mateo-Californië op basis van cloud lieveling rapporteerde een tweede kwartaal een nettoverlies van $ 32.300.000, of 41 dollarcent per aandeel, op een omzet van $ 177.300.000. Dat is een stijging van 35 procent jaar-op-jaar voor de ontvangsten.

Non-GAAP winst over het tweede kwartaal waren 2 cent per aandeel.

Wall Street had verwacht non-GAAP tweede kwartaal de winst van 2 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 172.110.000.

Altijd de cloud cheerleader, NetSuite CEO Zach Nelson aangeprezen groei NetSuite’s, marktpositie en haar rol in het helpen van bedrijven “gedijen in het tijdperk van de cloud.”

Nelson zei ook NetSuite zag name groei in de retail, productie en groothandel verticals. Wat Nelson niet te pakken, echter, zijn de verliezen van de onderneming, die in hoofdzaak beklommen. NetSuite verloor bijna een extra $ 10 miljoen ten opzichte van Q1.

NetSuite kondigde ook een belangrijke leidinggevende verandering. Jim McGeever, die vijftiende werknemer NetSuite was toen hij in 2000 bij het bedrijf, is benoemd tot president. McGeever was NetSuite CFO voor 10 jaar en reed het bedrijf de 2007 IPO, en meest recentelijk diende als Chief Operations Officer.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Dell Technologies berichten Q2 resultaten; Box verslaat marktverwachtingen voor Q2; Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Pure Flash slaat Q2 schattingen, ziet grote opbrengst winsten; Splunk, Autodesk, Brocade rapport sterke kwartalen; Intuit rapporteert sterke Q4, aandelen slip op zachte begeleiding; HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; Werkdag berichten opnemen per kwartaal de omzet voor Q2

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie