Netspace medeoprichter voegt MessageMedia als CEO

Mede-oprichter en voormalig directeur van Netspace, Stuart Marburg, zal toetreden tot zakelijke tekst messaging provider, MessageMedia, als hun nieuwe baas.

Marburg, die lid was van de MessageMedia adviesraad voor de laatste twee jaar is geweest, die verantwoordelijk is voor een verdubbeling van het bedrijf, dat 28 procent jaar-op-jaar groei heeft doorgemaakt zal zijn.

Onze omzet is AU $ 30 miljoen dit jaar, en mijn doel is om het dubbele van dat in de komende twee tot drie jaar, “zei hij,. Een ander aandachtspunt voor Marburg is groei van de activiteiten in de internationale regio’s, waaronder de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Op dit moment zijn 80 miljoen berichten in Australië te sturen met onze bevolking van 25 miljoen, ons doel is om 200 miljoen berichten te krijgen in de VS, dat 310 miljoen mensen heeft, “zei Marburg.

Marburg zal gebruik maken van zijn 20 jaar aan ervaring. Hij was mede-oprichter en voormalig directeur van één van de originele internet providers van het land, Netspace, voordat het werd, overgenomen door iiNet, in 2010 voor AU $ 40 miljoen euro. Naar aanleiding van dat, richtte hij call tracking en marketing analytics bedrijf, Call Dynamics, dat Marburg beschrijft, is nog steeds een “start-up”, waar hij als directeur zal blijven, terwijl de toegang tot de nieuwe positie.

Marburg zei dat de belangrijkste oproep tot het nemen van deze nieuwe functie was om hem in staat om hands-on te krijgen met het werk dat hij doet.

“Ik geniet van komen om elke dag te werken. Ik ben erg hands-on en ik geniet van het krijgen in de Nitty Gritty,” zei hij.

Ik nam Netspace van een omzet van nul tot AU $ 2.000.000 tot AU $ 3.000.000 tot AU $ 70.000.000, en ik wilde MessageMedia om dat stadium te krijgen.

benoeming Marburg is in aanvulling op MessageMedia bouwen van een volledige executive team in de afgelopen tijd. Barrie Lambert werd benoemd tot CFO aan het eind van vorig jaar. Hij is in maart vergezeld door Justin Drerup toen hij als CTO.

Uitvoerend directeur en mede-oprichter van Grant Rule zal op senior executive team van de onderneming blijven en zal zich richten op internationale strategie en innovatie. Het bedrijf is ook op zoek naar een president voor de Amerikaanse activiteiten en CMO huren.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen