NBN zakelijke producten vullen het gat: AAPT

Telecommunicatiebedrijf AAPT’s Product Head Nick Pachos heeft gezegd dat het doel van het bedrijf is om de bestaande zakelijke diensten aanbieden in de National Broadband Network (NBN) volledig te integreren en breng diensten aan klanten in nieuwe gebieden.

Pachos maakte de opmerkingen op een NBN Co zakelijk ontbijt in Sydney vanmorgen, presentatie van de regering in handen bedrijf groothandel product. NBN Co’s zakelijke dienstverlening laat retail service providers om klanten de mogelijkheid om maximaal 50 voice diensten via het glasvezelnetwerk een week te bieden, evenals ondersteuning service 7 dagen. De upload en download snelheden aangeboden aan bedrijven vandaag de wedstrijd wat wordt aangeboden aan de consument; tussen 12 megabits per seconde (Mbps) down / 1Mbps en 100Mbps omlaag en 40 Mbps up.

Pachos zei dat deze producten zou helpen AAPT bereik gebieden die op dit moment alleen beschikbaar voor het bedrijf zijn door de groothandel off-net services via Telstra toegang kopernetwerk, die hoge snelheden niet aanbiedt.

“Voor ons, als dienstverlener, hebben we al een heel brede voetafdruk in AustraliĆ«, maar er zijn tal van gebieden die we niet bereiken en dit helpt ons om niet alleen te bereiken die gebieden – die we vandaag de dag kunnen doen door middel van off-net voeding – maar komen ze bij hoge snelheden, “zei hij.

Dus eigenlijk het leveren van klanten met hoge snelheid diensten tegen een redelijk tarief, in tegenstelling tot het betalen van echt hoge prijzen voor lage [snelheid] voor onze klanten.

Pachos gezegd dat de meeste van de producten AAPT biedt vandaag de dag zijn beschikbaar via de NBN product.

“Afhankelijk van welke functies krijgt vrijgegeven over wat tijd, het maakt een aantal producten sneller dan NBN, terwijl andere functies wat langer kan duren,” zei hij.

Voor bedrijven met een grotere bandbreedte upload eisen NBN Co plannen op het vrijgeven van middelgrote ondernemingen en zakelijke producten in de komende twee jaar. Het medium product zal worden uitgebracht in de tweede helft van 2013 en zal 40 Mbps symmetrische upload- en downloadsnelheden te bieden. De enterprise product zullen aanbieden 100Mbps symmetrisch diensten.

Pachos zei dat klanten vandaag de dag waren blij met de eerste aanbod van NBN Co – bekend als het verkeer klasse 4 – en waren niet per se te gaan om te wachten voor de hogere snelheid diensten.

“Ik denk dat wat we gaan zien is dat klanten NBN toegang zal eisen en zijn blij met het verkeer klasse 4, niet per se te wachten voor het verkeer klasse 2 of 3 voor het bedrijfsleven,” zei hij.

AAPT heeft 50 wholesale service providers nu al te bestellen zijn nationale Wholesale Broadband product, dat werd gelanceerd in het begin van 2012.

M2 dochteronderneming Commander vrijgegeven haar NBN bedrijf product vorige week, te beginnen bij AU $ 114,95 per maand voor 300 GB met een 50Mbps / 20Mbps dienst, en tot $ 161,95 per maand AU voor 1 TB aan gegevens over een 100Mbps / 40Mbps dienst met verbeterde ondersteuning.

NBN Co zei vandaag dat zij van mening dat haar huidige productaanbod al lucifers of bests 70 procent van de zakelijke producten in de markt vandaag.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

NBN zal AustraliĆ« in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing

ACCC zoekt inzendingen op de gevolgen voor de concurrentie van OTT, NBN, mobiele data