NASA wil dat je zijn volgende robotarm ontwerpen

Een kunstenaar teruggeven van de Astrobee

Het International Space Station (ISS) is gepland om een ​​nieuwe robot te krijgen, en je hebt een kans om te helpen bij het ontwerpen het.

NASA’s Center of Excellence voor Collaborative Innovation (CoECI) heeft samen met work-for-hire website Freelancer.com op de Astrobee, een vrij vliegende robot momenteel in ontwikkeling. Het project zal omvatten het ontwerpen van concepten voor een robotarm voor het Astrobee. NASA en Freelancer worden crowdsourcing design van de site 17 miljoen freelancers over de hele wereld.

Het team achter de Walk Again Project wilde verlamde patiënten te leren hoe te lopen met behulp van robot been steunen, maar de resultaten waren veel beter dan verwacht.

De Astrobee is zeker niet de eerste bot NASA heeft naar het ISS gestuurd. In 2011 lanceerde de ruimtevaartorganisatie het erg cool uitziende Robonaut 2 tot en crew te helpen met een bijzonder gevaarlijke taken. Dit keer rond de ingenieurs van NASA’s zijn koken tot iets minder mensachtige.

De Astrobee zal zien als een robuuste boombox. De kleine vrij vliegende robot de mogelijkheid om te bewegen binnen het ruimtestation voor de omschrijving van een aantal routinematige of herhalende taken, zoals controles en inspecties systeem uit te voeren, die als een mobiel meetplatform, of zelfs een mobiele camera activiteiten of speciale evenementen te filmen. Vertaling: Het zou wel eens de duurste selfie apparaat ooit verzonnen zijn.

Een van de belangrijkste onderdelen van het bot zal een kleine, lichtgewicht zwenkarm, die zal worden gebruikt voor zitstokken en interactie met kleine voorwerpen. NASA werkt aan een eigen ontwerp, maar zij heeft besloten om uit te reiken om de menigte te komen met alternatieve concepten.

Het is niet NASA’s eerste keer samen te werken met Freelancer. In een eerdere samenwerking, NASA crowdsourced het ontwerp van een Smartwatch app, die kan worden gebruikt door astronauten op de weg. Meer dan duizend grafisch, engineering en industrieel ontwerpers van over de hele wereld namen deel aan de uitdaging.

Robonaut 2

NASA heeft ook Crowdsourced ideeën voor Robonaut 2.

NASA en Freelancer.com grote successen behaald met crowdsourcing op Freelancer.com naar CAD modellen om te helpen trainen de beeldherkenning systeem van de Robonaut 2 robot astronaut te bouwen “, zegt Freelancer CEO Matt Barrie.” We zijn nu verheugd u te kunnen tikken in de collectieve vermogen van onze freelancers aan een robotarm die kunnen worden gebruikt voor het International Space Station te ontwerpen.

De robotarm project zal worden uitgerold in drie fasen in de komende maanden

Fase 1, die begon op 14 januari een registratieproces waarmee NASA boven 30 freelancers voor de taak te selecteren. Entry informatie kunt u hier vinden.

Robotics; Consumer Watchdog eist transparantie van Uber voor autonome testvoertuig, robotica, Google’s Project Wing drones zal Chipotle burrito’s te leveren aan Virginia Tech, robotica, robotica start-up wint contract met gigantische Duitse logistiek bedrijf, robotica, Volvo en Autoliv kondigen nieuwe autonome rijden softwarebedrijf

Uiteindelijk NASA hoopt op een ontwerp, dat kan omvatten over het Astrobee selecteren.

Consumer Watchdog eist transparantie van Uber autonome testvoertuig

Project Wing drones Google zal Chipotle burrito’s te leveren aan Virginia Tech

Robotica start-up wint contract met gigantische Duitse logistiek bedrijf

meer robotica

Volvo en Autoliv kondigen nieuwe autonome rijden softwarebedrijf