MYOB vereenvoudigt facturatie met PayDirect mobiele app

Uit onderzoek van MYOB blijkt dat twee derde van de kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) geen credit card als betaalmethode aanbieden, en als gevolg daarvan 1 op de 10 hebben verloren klanten.

Het MKB te helpen dit probleem op te lossen, heeft het bedrijf een mobiele betaaloplossing, genaamd MYOB PayDirect, voor een beperkte release op 2 april gelanceerd om hen in staat stellen om betalingen en facturen te ontvangen.

MYOB hoofd van het product diensten, connected services Matt Mulligan zei cash flow is een van de grootste pijnpunten van het MKB.

“Voor bedrijven geen bedrijven beginnen te accountants worden of jagen facturering, ze gaan in zaken te doen wat ze willen doen. Ze zijn echt niet briljant bij het innen van betalingen of facturering,” zei hij.

De gratis mobiele app is ontworpen om te integreren met MYOB bestaande cloud-oplossing AccountRight, dus betalingen worden automatisch in de boeken van klanten ingevoerd. Het maakt het ook bonnen en facturen aan hun klanten te leveren ter plaatse.

Volgens Mulligan, MYOB klanten uiteengezette vier criteria voor het bedrijf om te voldoen wanneer PayDirect werd ontworpen wordt. Dit waren dat zij zijn een eenvoudige oplossing, zou zij kunnen facturen en betalingen terzelfder tijd zou kunnen ze bookwork doen wat ze gingen en het moest werken in alle formats die on- premise of mobiel.

“Het beheren van al deze spullen vergadering op uw computer is een pijn, en ze doen het meestal op een zaterdag,” zei hij.

“Meestal, hoe eerder je het doet, hoe dichter je factureren punt van aankoop de tijd, hoe sneller mensen zullen betalen. Maar op het moment dat mensen gewoon meestal zet het uit. Met deze oplossing is het naar verwachting aan het MKB te besparen een gemiddelde van 18 uur per maand, “zei hij.

MYOB heeft ook de MYOB PayDirect kaartlezer die wordt aangesloten op de audio-aansluiting van een Apple iPhone of Android-smartphone. Het is ontworpen om de dagelijkse ‘swipe en teken’ en te accepteren ‘chip en een sessie’ credit cards transacties tot AU $ 2500.

De rekening software bedrijf heeft samen met Mint Wireless als de mobiele betalingen gateway provider en Bendigo Bank om merchant accounts voor MYOB PayDirect bieden.

MYOB aanvankelijk, kondigde de lancering van MYOB PayDirect, samen met een aantal andere nieuwe mobiele apps en cloud accounting producten in februari, waarin CEO Tim Reed zei dat maakt deel uit van het plan van MYOB op “de ante” in de cloud aanbod voor alle bedrijven, van micro tot middelgrote.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie