MylifeB sociale netwerk is bedoeld om gebruikers betalen voor het plaatsen van

Een ander sociaal netwerk is gestart met een belofte aan haar gebruikers betalen voor interessante en originele inhoud. Praag gebaseerd start-up MylifeB van plan om de wereld van sociale media om te draaien.

In plaats van uw tijd verspillen op een social media site, het platform van plan om gebruikers die de moeite waard informatie te produceren aan te sluiten.

MylifeB oprichter Thomas Benes werd moe van te worden afgeleid door amusant maar irrelevante beelden toen hij probeerde iets op sociale netwerken te vinden.

Zijn missie is om het makkelijk te maken voor iedereen om waardevolle informatie online te verkennen en te ontdekken mensen. Hij wil ook de gebruikers van het platform om “tevreden en waardeerden” gevoel.

Hoewel gebruikers van social media hebben de neiging om hun kennis met anderen te delen gratis, besloot het team om een ​​betaling model in te voeren. Dit model betaalt gebruikers voor nuttige inhoud die kan worden gedeeld via MylifeB pagina’s of artikelen.

MylifeB is ontworpen om te helpen haar leden vinden soortgelijke mensen uit de hele wereld en ontdek informatie in artikelen of berichten.

De mogelijkheid om geld te verdienen staat open voor iedereen met behulp van het platform. MylifeB splitst 60 procent van de advertentie-inkomsten uit het hele platform. Dit geldt ook voor inhoud die door de gebruiker en door advertentievertoningen.

Indien een artikel 1000 keer bekeken wordt dan is de maker van de inhoud kan tot $ 15 voor dat artikel. Als er 1000 discussies over het artikel dan is de betaling is $ 10.

Pagina makers kunnen verdienen tot $ 10 voor 1000 uitzicht op een pagina en maximaal $ 1 voor 1000 uitzicht op een post.

Het platform wil ervoor zorgen dat het is gevuld met een hoge kwaliteit van de inhoud, dus er zijn grenzen getroffen om spammers te stoppen. Gebruikers moeten 1.000 volgelingen in het oog te bereiken om te beginnen met het verdienen van de inkomsten van de site.

Content creators en vakexperts worden ontdekt door mensen op zoek naar content. Merken kunnen pagina’s om te communiceren met hun klanten te creëren en informatie te delen.

“We houden van te worden omringd door positieve ambitieuze gelijkgestemde mensen.” zei Benes.

De site heeft een aantal rimpels te strijken tijdens de eerste paar maanden. Sommige van de Engels tekst op de site kan worden opgeruimd, en de mensen te verbinden met het ontdekken kan een beetje makkelijker. Zo kort na de lancering, deze glitches kunnen eenvoudig worden opgelost.

Zal nieuwe sociale netwerk Ello eindelijk ten val te brengen Facebook’s dominantie;? Nieuwe sociale netwerk Tsu aandelen advertentie-inkomsten met content creators, nieuwe sociale netwerk Tsu tekent een miljoen gebruikers in slechts vijf weken; Solaborate lanceert nieuwe sociale platform exclusief voor tech professionals; Zes sociale netwerken voor de onderneming; Acht sociale netwerken de moeite waard een kijkje

Het netwerk heeft beloofd – zelfs als het verdienen van inkomsten uit uw berichten is niet je primaire motivatie. Immers, grote inhoud zaken- dus wordt betaald voor uw inhoud is toch wel de kers op de taart zijn.

 artikels

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport