Microsoft’s Windows 8.1: Wat is nieuw voor zakelijke gebruikers

Microsoft heeft bevestigd wat veel zakelijke gebruikers hadden gehoopt waren accuraat geruchten – dat, een startknop en boot-straight-to-desktop optie zullen worden gebakken in Windows 8.1, de klant release van Windows codenaam “Blue.

NFC tap-to-pair afdrukken: Gebruikers kunnen een Windows 8.1-apparaat tegen een enterprise-NFC enabled printer en tik op. Er is geen noodzaak om een ​​speciale printer te kopen, kunnen gebruikers een NFC-tag aan uw bestaande machines, Wi-Fi Direct printen. Gebruikers kunnen verbinding maken met Wi-Fi Direct printers zonder toevoeging van extra drivers of software; Inheems Miracast draadloze weergave compatibiliteit.: geen extra dongles nodig is, kunnen gebruikers de inhoud van een Miracast-apparaat te projecteren door het koppelen van het apparaat via Bluetooth of NFC; breedband tethering:.. gebruikers kunnen tether Windows 8.1 mobiel breedband enabled pC’s of tablets in een persoonlijke Wi-Fi-hotspot; Auto -triggered VPN: Wanneer apps of bronnen toegang via een inbox nodig VPN, Windows 8.1 wordt automatisch prompt gebruikers in staat om in te loggen met één klik. Deze functie zal werken met Microsoft en third-party inbox VPN-clients.

Maar dat is niet alles het bedrijf doet om te proberen om meer zakelijke klanten over naar Windows Blue winnen. Op 3 juni, de openingsdag van de TechEd Noord-Amerika conferentie, Microsoft ambtenaren bleek ook uit andere management, netwerk- en beveiligingsfuncties die onderdeel van het Windows 8.1 en Windows RT 8.1 releases zal zijn.

Microsoft introduceerde een handvol bedrijfsgerichte functies als het uitgerold Windows 8 in oktober 2012. Onder die dingen waren; Windows To Go, BitLocker Drive Encryption en DirectAccess netwerkondersteuning. Maar die waren niet genoeg om veel zakelijke gebruikers die ofwel waren nog vastklampen aan (of geplakt met) Windows XP of reeds in het midden van Windows 7 implementaties zwaaien.

De nieuwe Windows 8.1 zakelijke functies worden niet gegarandeerd magneet voor zakelijke gebruikers, ofwel, IDC-analist Al Gillen genoteerd.

“Nieuwe functies zijn nutteloos als klanten niet willen het product te gebruiken in de eerste plaats,” zei Gillen. Er is niemand killer feature van Microsoft zou kunnen of moeten toevoegen aan Windows 8.1 te overtuigen zakelijke gebruikers te springen om, zei hij, want er is veel zaken momentum aanhoudende rond Windows 7.

Microsoft zakelijke gebruikers die het toevoegen van een veel tabletten om hun IT-mix kan meer geneigd zijn om te kijken naar Windows 8 en haar opvolgers zijn, Gillen opgemerkt, gezien het feit dat de nieuwste Windows-versie verder worden geoptimaliseerd voor tablets en touch.

Dat gezegd hebbende, Microsoft is niet alleen rust op de Windows 7 zakelijke lauweren rusten, vooral omdat meer en meer van de beroepsbevolking aan het doen is op zijn minst wat werk buiten het kantoor. Het doel van Microsoft is om het te maken, zodat Windows 8.1 beter zal werken op zowel touch en non-touch-apparaten, zei Erwin Visser, General Manager, Windows Commercial

Microsoft belooft dat elk apparaat met Windows 8 zal in staat zijn om Windows 8.1 draaien zonder problemen compatibiliteit. “Elke app die nu werkt op Windows 8 zal blijven werken op Windows 8.1,” aldus Visser.

Microsoft is niet zo ver gaan dat met Windows 8.1 als het toevoegen van domain-join ondersteuning voor Windows RT 8.1-apparaten, Visser erkend. Het is echter het toevoegen van enkele andere tussentijdse functionaliteit aan het product om het aantrekkelijker voor zakelijke gebruikers.

Meer authenticatie opties: Ondersteuning voor vingerafdruk op basis van biometrische apparatuur en virtuele smart cards voor multi-factor authenticatie, Extra Defender en IE functionaliteit:. Network Monitoring van gedrag toegevoegd aan Windows Defender, Microsoft’s ingebouwde antivirus product. Internet Explorer 11 zal binary extensies (bijv. ActiveX) te scannen met behulp van de anti-malware oplossing voor mogelijk schadelijke code wordt uitgevoerd.

Aan de voorzijde voorzien van een netwerk, de nieuwe Blue functies omvatten

In het gebied van veiligheid, zal Blue toe te voegen

Op het gebied van management, nieuwe Blue featues omvatten

De meeste, zo niet alle, van deze nieuwe functies zullen worden opgenomen in de, Windows 8.1 en Windows RT 8.1 openbare previews die Microsoft geeft op 26 juni de definitieve versies van Windows 8.1 zullen naar verwachting worden vrijgegeven aan de productie later deze zomer, volgens bronnen. Microsoft functionarissen hebben in het openbaar gezegd dat Windows 8.1 voor het einde van 2013 beschikbaar zal zijn.

Start Screen lock-down for-bedrijf uitgegeven apparaten: IT kan de lay-out van deze machines te controleren ‘Start Screens en het voorkomen van aanpassingsmogelijkheden voor de gebruiker over individuele werkgroepen of het hele bedrijf, op afstand verwijderen van zakelijke gegevens. Maakt het mogelijk om bedrijfsgegevens te vegen terwijl gebruikers’ persoonsgegevens intact door de gebruiker gekochte apparaten met Windows 8.1; Open MDM steun:. Nieuwe Open Mobile Alliance Device management (OMA-DM) mogelijkheden zijn ingebouwd in het besturingssysteem en in staat stellen het beheer van mobiele apparaten met behulp van derden MDM oplossingen, zoals MobileIron of AirWatch, zonder extra middel nodig; Workplace Join:.. Nieuwe functie ervoor te zorgen dat alleen geregistreerde en vertrouwde apparaten hebben toegang tot beveiligde enterprise data; Assigned toegang: De mogelijkheid om een ​​machine te vergrendelen, zodat gebruikers alleen een specifiek Windows Store kunt gebruiken aanvraag voor een bepaalde periode. Een klant service applicatie of een bepaalde leren app voor kinderen zijn de doelstellingen voor dit scenario.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië