Microsoft rondt SwiftKey aankoop in beweging op Android, iOS

SwiftKey geeft Microsoft een haak in een aantal 300 miljoen Android en iOS-apparaten.

Microsoft heeft de overname van SwiftKey, die Redmond geeft een populaire iOS en Android-toetsenbord, voorspellende technologie, en aanvullend onderzoek naar kunstmatige intelligentie afgerond.

Microsoft kondigde het plan naar Londen-hoofdkantoor SwiftKey verwerven in februari, signalering zou zijn technologie te integreren in andere Microsoft-producten, met inbegrip van zijn eigen Woord Flow toetsenbord, dat wordt ontwikkeld voor de iPhone.

Microsoft ziet haar standpunt te heroverwegen tegen het verstrekken van gedetailleerde Windows 10 patch en bij te werken, tenminste voor zakelijke klanten.

De afronding van de overname werd aangekondigd door Harry Shum, hoofd van Microsoft-technologie en onderzoek, de groep die Woord Flow opgeleverd.

SwiftKey geeft ook Microsoft een haak in een aantal 300 miljoen Android en iOS-apparaten die ofwel zijn soft-toetsenbord geïnstalleerd of werkt met een dienst aangedreven door SDK SwiftKey’s.

SwiftKey voegt zich bij een groeiende lijst van populaire iOS en Android apps die Microsoft heeft gekocht in de afgelopen twee jaar, sinds mijdend de apparaten en diensten mantra voor ‘mobile-first cloud-first’, waarbij het zich richt op de productiviteit voor alle belangrijke platforms, zoals geïllustreerd door Office voor iOS en Android.

Andere populaire iOS en Android apps opgepikt door Microsoft in de afgelopen tijd onder andere Accompli, die gewoon werd de nieuwe Outlook-app op iOS en Android, en de Sunrise agenda-app.

Microsoft’s nieuwste mobiele-gerichte acquisitie was Xamarin, waardoor het technologie waarmee C # ontwikkelaars schrijven native apps voor iOS, Android, Windows en Mac OS.

Naar aanleiding van de Xamarin aankoop, Microsoft onthulde het zou inderdaad Android ‘bridge’, een toolkit voor het porteren Android apps naar Windows te doden, en zou in plaats daarvan uitsluitend richten op het iOS-brug.

Zoals de website van Mary Jo Foley schrijft, is het algemeen verwacht Microsoft zal Xamarin gebruiken om ontwikkelaars te stimuleren Universal apps te schrijven voor alle platforms, niet alleen Windows 10.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Microsoft koopt SwiftKey, zegt iOS en Android-toetsenbord apps zullen blijven, Microsoft is het kopen van gereedschap leverancier van mobiele Xamarin; Microsoft CEO Nadella: ‘We zullen de productiviteit opnieuw uitvinden

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Mary Jo Foley

Microsoft, SwiftKey en Xamarin