Microsoft Office 365 duiten University bundel voor Q1 2013

Net wanneer je dacht dat je had een volledige lijst van alle nieuwe Office 365 releases die Microsoft uit zal rollen in de komende maanden te zien, een nieuwe SKU ontstaat.

Office 365 Home Premium; Office 365 University, Office 365 for Education, Office 365 ProPlus; Office 365 Small Business, Office 365 Small Business Premium; Office 365 Midsize Business; Office 365 Enterprise en de regering

De Office 365 Universiteit aanbieden, die in het eerste kwartaal van 2013, zal online worden verkocht, in de detailhandel locaties en op Microsoft Stores in 52 markten wereldwijd, de Softies bekendgemaakt eind vorige week.

De SKU bevat de 2013-versies van Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Outlook, Publisher en Access.It biedt gebruikers ook met een additinal 20 GB van SkyDrive cloud storage (voor een totaal van 27 GB) en 60 Skype wereld minuten per maand.

Microsoft positioneert Office 365 Universiteit als het abonnement-centric upgrade naar Office 2010 University en Mac 2011 University. In februari van dit jaar, Microsoft stilletjes vervangen de Office Professional Academic 2010 SKU een nieuwe naam “Microsoft Office University 2010.” De nieuwe SKU is voor “hoger onderwijs” studenten en docenten alleen. Microsoft Office Home and Student is Microsoft’s aanbevolen product voor ouders en gezinnen met K-12 studenten.

De prijs: $ 1,67 per gebruiker per maand, of $ 79,99 voor een abonnement van vier jaar. (Opmerking: De prijzen voor Office 365 Universiteit in een dia dek met die Microsoft is het verstrekken van partners vermeld; vermeld de prijs $ 3,30 per gebruiker per maand Ik heb Microsoft ambtenaren gevraagd waarom de prijsstelling discrepantie Als ik een reactie, ik.. ‘ll deze post bij te werken.)

Update: Het lijkt erop dat de $ 3,30 prijs in de partnerlanden dek verkeerd was. Vanuit een Microsoft woordvoerder: “De prijsstelling in de blog post officieel de aankondiging van Office 365 Universiteit vermeld is de juiste prijs.”

Ik denk dat Microsoft is ook van plan om door te gaan naar Office 365 bieden voor onderwijs, de toekomst. Als het bedrijf niet doorgaan met deze SKU, zal de nieuwe Office 365 line-up ziet er als volgt, zoals; de nieuwe versies beginnen te rollen in november

Update No. 2: Ja, Office 365 voor het onderwijs gaat voorwaarts in de “nieuw kantoor” wereldorde. Van de hiervoor genoemde Microsoft-woordvoerder

“Er is niets nieuws te kondigen vandaag aan een specifieke nieuwe toevoegingen aan Office 365 voor het onderwijs, maar vergelijkbaar met andere Office 365 aanbod, Office 365 voor het onderwijs wordt bijgewerkt met nieuwe mogelijkheden op kwartaalbasis en soms vaker. Dit is onderdeel van onze regelmatige cadans van updates. ”

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Het verschil tussen de Office 365 voor Onderwijs en Office 365 University is eigenlijk wat ik hierboven vermeld, de woordvoerder bevestigd. “Office 365 voor het onderwijs wordt ter beschikking gesteld van de studenten door middel van hun universiteiten die zijn ondertekend voor de Office 365 voor het onderwijs service. Office 365 Universiteit wordt verkocht in de detailhandel en beschikbaar voor alle in aanmerking komende universiteit en hogeschool studenten, docenten en personeel.”

Zijn er nog meer nieuwe Office 365 SKU’s op Microsoft’s mouw? Blijf kijken…

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie