Microsoft Office 2013: Wat te verwachten op de prijsstelling voorzijde

Zoals verwacht, is Microsoft de prijs de volgende generatie Office 2013 line-up in een manier om te proberen om gebruikers te overtuigen om een ​​jaarabonnement betalen – met multiple-device-installatie rechten als een wortel – in plaats van het kopen van de Office 2013-software regelrechte.

Microsoft Office Home and Business 2013; Microsoft Office Home and Student 2013 Microsoft Office Home and Student 2013 RT; Microsoft Office Personal 2013 (verkrijgbaar in Japan only); Microsoft Office Professional 2013 Microsoft Office Professional Academic 2013, Microsoft Office Professional Plus 2013 ( voor volume licentiehouders only); Microsoft Office Standard 2013 (voor volume licentiehouders only)

Microsoft wordt verondersteld klaar voor de volgende generatie Office-product in de komende weken te lanceren om zijn, mogelijk voor het einde van januari. De nieuwste versie van Office – zowel bekende als “de nieuwe Office” en “Office 2013” – zullen commercieel beschikbaar is op die datum. Ter voorbereiding van de lancering, heeft Microsoft het opleiden van haar reseller en integrator partners over wat te verwachten, prijs- en verpakkingen-wise.

A; gedetailleerd overzicht geeft een aantal van de verwachte Office 2013 / New Office prijzen, gelekt in oktober 2012. Toen ik vroeg Microsoft op het moment (en een paar keer later) om de prijzen te bevestigen, functionarissen van het bedrijf weigerde te doen, waardoor sommige te speculeren dat de gelekte prijsstelling niet definitief zou kunnen zijn.

Echter, het blijkt dat deze prijzen voor een aantal van de “held” Office 365 en Office 2013 SKU’s, waren inderdaad nauwkeurig. Microsoft deelde deze dia met een aantal van haar partners deze week

Alles is hier dat is aangeduid als een Office 365 SKU zal worden geprijsd op basis van een abonnement. De SKU’s genoteerd aan de onderkant zijn non-abonnement kopen-once / install-on-a-single-apparaat prijzen. (Microsoft ambtenaren bekendgemaakt de geplande prijs voor een paar van zijn aanstaande Office 365 SKU’s vorig jaar.)

Maar vanaf nu, we weten zeker dat Office Standard 2013 zal worden geprijsd op $ 369 en Office Professional Plus 2013 $ 499, op basis van deze week partner openbaring. (We wisten al Huis & Student 2013 zou $ 139 en voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2013 zou zijn $ 219.)

De vermelde op de dia bovenstaande pakketten zijn niet een uitputtende lijst van de komende Office 2013 / Office 365 SKU’s. Dit kijkt naar de volledige Office 2013 line-up te zijn, op basis van wat ik heb gezien de laatste tijd het bijwerken als onderdeel van Patch Tuesday

Microsoft, vrijgegeven voor productie (RTM’d) de nieuwste Office-client en server-producten, op 11 oktober 2012. Sinds die tijd, de Softies hebben gemaakt, de laatste beetjes beschikbaar voor abonnees op MSDN, TechNet, en haar; volumelicenties center . De producten zijn nog steeds niet in de handel verkrijgbaar voor degenen die geen toegang tot die kanalen. Maar vanaf de aanstaande lancering, zal de nieuwe Office worden voorgeladen op bepaalde nieuwe pc’s en verkrijgbaar in de handel.

Microsoft zal ook beginnen met het maken van zijn nieuwe Office diensten – zijn; bijgewerkt Office Web Apps, Office 365 en de Microsoft-hosted Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online aanbod – in die tijd, ambtenaren hebben gezegd.

Office 365 Small Business, Office 365 Small Business Premium; Office 365 ProPlus; Office 365 Midsize Business; Office 365 Enterprise

Het bedrijf legt een zware nadruk op het overtuigen van niet alleen zakelijke klanten, maar ook de consument, om het abonnement / dienst route te gaan, in plaats van de aanschaf van een enkele kopie van een of meer Office-producten met eeuwigdurende-gebruikslicenties. Op de consument front, wordt het Office-team proberen om het nog aanlokkelijker voor gebruikers om een ​​”verhuur” vergoeding te betalen voor de nieuwe Office te maken, waardoor ze het recht op; downloaden Office-producten lokaal op maximaal vijf pc’s en Macs, en ze gebruiken voor een jaar. Dit is wat bekend staat als Office 365 Home Premium.

Op de zakelijke front, Microsoft ook probeert om klanten te overtuigen om de dienst / abonnement route te gaan. Microsoft functionarissen zeiden dat eind vorig jaar het bedrijf zou worden met een aantal nieuwe Office 365 SKU’s en tariefplannen. Deze moet beschikbaar zijn gelijktijdig met de Office lancering eind januari worden.

In aanvulling op de eerder genoemde Office 365 Home Premium, de nieuwe Office 365 SKU’s, laatste wat we hoorden, omvat

Microsoft begonnen met de voorbereiding van een aantal van haar Office 365 partners in alle ernst voor de aanstaande lancering vorige week, hen te voorzien; aanwijzingen over hoe het bedrijf van plan om zijn cloud-hosted suite te werken, dat concurreert met Google Apps.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie