Microsoft: Office 2011, 2008 werkt met OS X 10.8 Mountain Lion

Microsoft blogged gisteren aan te kondigen dat de Office voor Mac-software is compatibel met de nieuwste besturingssysteem van Apple.

Mobiliteit; Gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Office 2011 of Office 2008 voor Mac compatibel met de nieuwste versie van OS X 10.8 Apple’s zijn ‘Mountain Lion, “de Microsoft blog post te lezen. “We hebben gewerkt met Apple om een ​​fantastische ervaring voor onze gebruikers te waarborgen”, voegde het toe.

Maar er zijn een paar knikken weten.

Standalone updates zullen door de nieuwe beveiliging Mountain Lion’s functie, Gatekeeper, dat applicaties van derden niet herkend als Apple de ontwikkelaars van het uitvoeren voorkomt worden afgewezen. Zolang Microsoft AutoUpdate functie is ingeschakeld, updates zullen blijven in rollen.

Dit betekent dat service packs en dergelijke moet worden geïnstalleerd door middel van de AutoUpdate kanaal. Het is niet duidelijk hoe dit zal invloed hebben op zakelijke klanten, echter. Microsoft heeft niet gereageerd op vragen buiten het Amerikaanse kantooruren.

Compatibiliteit en integratie zijn echter twee verschillende dingen. Terwijl Office voor Mac is compatibel met de nieuwste release, is het nog niet te bieden iCloud integratie of ondersteunen Retina displays.

Nog steeds geen woord over de volgende versie van Office voor Mac, echter. Sommigen verwachten dat het zal een jaar komen nadat Office 2013 wordt vrijgegeven, dat is, gepland om in november gouden status te bereiken, met een 2013 eerste kwartaal release.

Het krediet.

Gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren