Microsoft lanceert nieuwe OneNote functies voor iOS, Mac-gebruikers

Microsoft is de uitrol van een aantal OneNote verbeteringen voor iOS en Mac-gebruikers op 29 Juli, plus de eerste stappen in de richting beloofde Microsoft Onedrive for Business ondersteuning voor Mac OS X.

OneNote voor Mac-updates

Microsoft Onedrive for Business: maak, openen, bewerken en synchroniseren Microsoft Onedrive voor zakelijke notebooks naast persoonlijke Microsoft Onedrive notebooks; Insert Files:. Office-documenten, PDF’s, video / audio-bestanden kunnen in notities worden ingebracht, geopend als alleen-lezen en opgeslagen voor later. ; beschermde secties: vergrendelen of ontgrendelen met een wachtwoord beveiligde afdelingen opgericht in OneNote voor Windows; PDF afdrukken:. Voeg een PDF-afdruk naar een pagina en de toelichting op te nemen dan in OneNote; verplaatsen binnen notebooks:. Verplaats pagina’s en secties rond in notebooks krijgen ze georganiseerd zoals u dat wilt; Deel een pagina als e-mail:. In HTML opmaak behouden.

De updates staan ‚Äč‚ÄčOneNote voor Mac en iOS-gebruikers documenten, PDF’s en audio- en videobestanden te voegen in hun notities. Zij zal het ook mogelijk Mac en iOS-gebruikers te openen, toegang, vergrendelen en ontgrendelen met een wachtwoord beveiligde notebook secties gemaakt met behulp van OneNote voor Windows, onder andere functies.

Met ingang van vandaag, OneNote voor Mac bevat Microsoft Onedrive for Business support alleen voor OneNote. Microsoft functionarissen hebben gezegd dat ze zouden een Microsoft Onedrive for Business voor Mac OS X-client te voorzien voor het einde van het kalenderjaar 2014.

Hier is wat er nieuw is, actualisering-wijs, met ingang van vandaag

De OneNote voor iOS-updates zijn beschikbaar via het OneNote voor de iPad en OneNote voor iPhone apps in de Apple App Store. Idem voor de OneNote voor Mac OS updates.

Microsoft Onedrive for Business, ondanks zijn naam, is niet gerelateerd aan de consumentenversie van Microsoft Onedrive. Microsoft Onedrive for Business is Microsoft’s cloud-storage service voor zakelijke gebruikers en maakt gebruik van SharePoint Online / Office 365 als de back-end.

OneNote is een van Microsoft’s productiviteit vlaggenschip aanbod. De OneNote team is het vrijgeven van updates en nieuwe features aan een verscheidenheid van verschillende klanten in een verscheidenheid van besturingssystemen – en browsers, als je ook OneNote Online – voor de afgelopen paar jaar.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Gestroomlijnde First Run Experience: Access notebooks over Microsoft Onedrive en Microsoft Onedrive for Business sneller met een prompt voor Microsoft-account en Organizational Account; Insert Files:. Office-documenten, PDF-bestanden, kan video / audio-bestanden in notities worden gestoken, opende met een double-tap, en gedeeld met AirDrop; Protected secties:. vergrendelen of ontgrendelen met een wachtwoord beveiligde afdelingen opgericht in OneNote voor Windows; PDF afdrukken:. Voeg een PDF-afdruk naar een pagina en de toelichting op te nemen dan in OneNote; verplaatsen binnen notebooks:. Verplaats pagina’s en secties rond in notebooks om hen georganiseerd zoals jij dat wilt.

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op water weerstand, vijf kleuren

OneNote voor iOS-updates