LinkedIn vereenvoudigt met een nieuwe mobiele app voor iOS en Android

Het is al een lange tijd op zich wachten, maar het wachten is voorbij. nieuwe mobiele app van LinkedIn is vrij beschikbaar voor Apple iOS en Google Android-telefoons.

Meer over LinkedIn

Microsoft koopt LinkedIn voor $ 26200000000; Microsoft’s $ 26200000000 bet voorbode van toepassing op de mens hulpbronnen move; Indeed job search zal LinkedIn zoeken inhalen binnenkort volgens melden; Nu kunt u zien of uw LinkedIn-account was gevangen in 2012 hack; LinkedIn verplettert Q1 winst, aandelen pop op een sterke begeleiding

Met de helft van de inzet van het platform uit mobiele apparaten, de bijgewerkte app is veel te laat. Te lang, heeft de enorme hoeveelheid LinkedIn informatie over mobiele telefoons rommelig en luidruchtig geweest, bij gebrek aan een beter woord.

De nieuwe app vereenvoudigt met een Facebook-achtige look, waaronder vijf aparte tabbladen gebieden voor eenvoudigere navigatie: Home, Me, Berichten, Mijn netwerk en Search.

LinkedIn zegt dat de zoekfunctie is nu 300 procent sneller en enkele resultaten zal verschijnen voordat je zelfs af te typen van uw zoektermen.

U kunt ook een koppeling uw agenda met de app en het zal u tonen professionele informatie voor alle LinkedIn contacten bijwonen.

De boodschappen deel is nieuw voor LinkedIn als het probeert te concurreren met andere vormen van communicatie-apps en diensten.

Het idee hier is dat in plaats van het bombarderen van contacten met meer e-mail via LinkedIn, kan direct berichten opvallen meer en bieden een snellere doorlooptijd voor gesprekken over banen, vaardigheden en mogelijkheden.

It “verlaat e-mail in het voordeel van een meer casual manier om in contact te blijven, zodat u sneller gesprekken te starten in een lichtere interface. Dit maakt het voor u gemakkelijk om iemand in uw netwerk pingelen op een snelle vraag of voort te zetten van een gesprek als je zou in real-life. ”

Mijn korte blik op de nieuwe app toont aan dat het maakt veel beter gebruik van het kleine scherm op een handset en laat je sneller richten op gegevens van contactpersonen in uw netwerk.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

LinkedIn op het mobiele web heeft een vergelijkbare look and feel en helaas voor sommigen, dat is de enige manier waarop ze zullen krijgen om de update te ervaren: LinkedIn is niet het maken van de app beschikbaar voor zowel Windows of BlackBerry-telefoons op dit moment, hoewel de oude versie kan nog steeds worden gedownload voor die platforms.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië