LinkedIn Sales Navigator gekoppeld met Android, Microsoft Dynamics CRM

LinkedIn Sales Navigator, een business tool voor het afleiden van sales leads via social media, is het krijgen van twee belangrijke producten updates voor de verkoop pijpleidingen nog verder uit te breiden.

Meer over LinkedIn

Microsoft koopt LinkedIn voor $ 26200000000; Microsoft’s $ 26200000000 bet voorbode van toepassing op de mens hulpbronnen move; Indeed job search zal LinkedIn zoeken inhalen binnenkort volgens melden; Nu kunt u zien of uw LinkedIn-account was gevangen in 2012 hack; LinkedIn verplettert Q1 winst, aandelen pop op een sterke begeleiding

Om het net voor contacten te verbreden en leidt zelfs nog verder, Sales Navigator zal nu worden opgesteld in verband met Microsoft Dynamics CRM.

Met deze integratie, zal de verkoop professionals in staat zijn binnen in de Microsoft Dynamics CRM-interface van Sales Navigator op toegang tot informatie, zonder om te schakelen tussen de twee platforms.

LinkedIn aangehaald Accenture onderzoek dat CRM integraties voor Sales Navigator sparen verkopers tot 30 minuten gemiddeld per dag, terwijl de productiviteit verhogen van de omzet met 17 procent.

Sales Navigator is al gekoppeld aan een andere zeer opmerkelijke cloud-gebaseerde CRM-gigant: Salesforce.com.

De tweede belangrijke ontwikkeling is voor verkopers on-the-go als Sales Navigator komt naar Android.

Bijwerken in real-time, de app belooft alle kernfuncties van Sales Navigator op Android-apparaten, waaronder toegang tot prospects, contactpersonen, accountgegevens en InMail, LinkedIn messaging service binnen zijn professionele sociale netwerk.

De LinkedIn Sales Navigator app is beschikbaar om te downloaden via Google Play nu.

Eerder deze week, de Mountain View, Californië gevestigde bedrijf opende een van zijn big data analytics engines voor buitenstaanders.

Data Management, Godan, het voeden van de wereld met open data; Big Data Analytics; DataRobot streeft naar laaghangend fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, opslag, Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, heeft tot doel vervang technologie achter Zip

Pinot werd voor het eerst ontkurkt afgelopen herfst als het sociale netwerk van de nieuwe web-scale real-time analytics engine. Het dient nu als de data analytics basis voor ten minste 25 producten binnen het LinkedIn-portfolio, waaronder populaire functies zoals “die mijn profiel” en “die Mijn berichten.

LinkedIn ingenieurs erkend te midden van de open source versie dat de verhuizing profiteert LinkedIn van verdere bijdragen van anderen in de open source gemeenschap, evenals het aantrekken van meer top engineer talent om zijn platform.

Godan, het voeden van de wereld met open data

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip