LinkedIn pikt data inzicht firma Bright amid solide Q4 winst rapport

Niet alle sociale media eigenschappen hebben een moeilijke winst seizoen, ondanks; wat is er gebeurd met Twitter en Pandora op woensdag. Yelp gepost een solide kwartaal, en LinkedIn volgden.

Pinterest hoofd van de techniek schetst platform toekomst, hints over API Facebook zet Wijnstok in crosshairs met video komt naar Instagram; Instagram snijdt meer banden met Twitter; Het is officieel: Twitter heeft een beursgang ingediend, moet u zich richten meer marketing op Pinterest?

De professionele sociale netwerk het vierde kwartaal een nettowinst van $ 3,8 miljoen of drie cent per aandeel (statement).

Non-GAAP bedroeg de winst 39 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 447.200.000.

Wall Street was op zoek naar de winst van 38 cent per aandeel en een omzet van $ 437.840.000.

LinkedIn ledenbestand staat nu op 277 miljoen en tellen, een 47 procent stijging per jaar.

Hier is een kijkje op hoe LinkedIn Q4 omzet afbreekt

CEO Jeff Weiner terug te vinden op LinkedIn 2013; waarvan ongeveer gecentreerd; een enorme push; in digitale publishing, in voorbereide opmerkingen

Solide vierde kwartaal prestaties afgedekt weer een succesvol jaar waarin verbeteringen in de omvang en relevantie in ons platform geleid tot een sterke lid engagement. In de toekomst zijn we aanzienlijk investeren in een gerichte aantal lange-termijn initiatieven die zal ons toelaten om onze visie om economische kansen voor elk lid van het wereldwijde personeelsbestand te creëren realiseren.

Voor het lopende kwartaal, is Wall Street op zoek naar de winst van 47 dollarcent per aandeel en een omzet van $ 470.270.000.

Talent Solutions: $ 245.600.000, of 55 procent van de totale omzet, Marketing Solutions: $ 113.500.000, 25 procent van de totale omzet; Premium Abonnementen: $ 88.100.000, 20 procent van de totale omzet; het Amerikaanse. inkomsten: $ 271.100.000, goed voor 61 procent van de totale omzet, de International: $ 176.100.000, 39 procent van de totale omzet

Maar LinkedIn gevolgd door een Q1 omzetverwachting aanbod van $ 455.000.000 en 460.000.000 $, waarvan de aandelen in een wasdroger in after-hours trading gestuurd.

Voor het jaar, LinkedIn verwacht hark in de omzet tussen $ 2020000000 en 2050000000 $.

Ondanks de zwakke vooruitzichten, LinkedIn 2014 ziet er nog steeds helder, om zo te zeggen. Dat is voor een deel te wijten aan een nieuwe aanwinst aangekondigd op donderdag: Bright, een data inzicht bedrijf dat werkgevers verbindt met sollicitanten.

Bright oprichter Eduardo Vivas uitgelegd in een blog post vanmiddag dat hij fel gelanceerd tijdens de “ergste recessie van onze generatie” de arbeidsmarkt efficiënter te maken.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

We verzamelde een geweldig team. In hun vorige levens, hadden ze kernfysici, astrofysici, geofysici, neurowetenschappers, organisatorische psychologen, leraren (voor Amerika), en zelfs een vijfvoudig Jeopardy kampioen geweest. Ze werden bij elkaar gebracht door een geloof dat het vinden van een baan makkelijker dan het splitsen van een atoom zou moeten zijn. Vervolgens hebben we in opdracht van de eerste grootschalige, gecontroleerde klinische trial van talent matching. We aangeworven honderden talent acquisitie professionals en vroeg hen om ons te vertellen als ze specifieke kandidaten zouden gaan in de sollicitatieprocedure voor specifieke banen. Op basis van deze oordelen, waren we in staat om de relevante kenmerken die leiden identificeren succesvolle personeelswerving en bouwen ze in onze matching algoritmen.

Het is echter niet duidelijk of het hele team over Bright wordt verschuift naar LinkedIn, zoals de aankondiging alleen gespecificeerde “een aantal leden van Bright’s team, waaronder die van engineering en productontwikkeling” zal toetreden tot de nieuwe moedermaatschappij.

Voor nu, kan Bright’s bestaande gebruikers en klanten bleef de bestaande toegang te krijgen tot het einde van de maand.

LinkedIn betaalt $ 120.000.000 voor Bright, wat neerkomt op 73 procent aandelen en 27 procent contant geld breekt. De deal zal naar verwachting tegen het einde van het eerste kwartaal.

Parker Barrile, vice-president van product voor LinkedIn Talent Solutions, genoteerd in een aparte post die Bright’s talent en middelen uiteindelijk zal worden gekoppeld aan vacatures ten behoeve van een betere aansluiting van werkgevers en werkzoekenden.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport