LinkedIn koopt Newsle om verbinding updates stimuleren

LinkedIn kondigde maandag aan dat hij de machine learning startup Newsle heeft verworven. De voorwaarden van de overeenkomst werden niet onmiddellijk bekendgemaakt.

Meer over LinkedIn

Microsoft koopt LinkedIn voor $ 26200000000; Microsoft’s $ 26200000000 bet voorbode van toepassing op de mens hulpbronnen move; Indeed job search zal LinkedIn zoeken inhalen binnenkort volgens melden; Nu kunt u zien of uw LinkedIn-account was gevangen in 2012 hack; LinkedIn verplettert Q1 winst, aandelen pop op een sterke begeleiding

Opgericht in 2011, Newsle biedt gebruikers updates over mensen in hun netwerken. Met andere woorden, zeggen dat er een Newsle gebruiker die wil om te blijven afgestemd op een bepaalde CEO. De Newsle dienst zal de gebruiker stuurt een waarschuwing wanneer dat CEO in een nieuwsartikel, interview of blog post wordt genoemd, in de buurt van real-time.

Volgens LinkedIn, deze mogelijkheid past perfect in het sociale netwerk voor professionals

Bijvoorbeeld, meer te weten over de mensen in je netwerk – zoals wanneer ze vermeld in het nieuws – kan relevante inzichten die u helpen bij uw volgende vergadering met hen raakte uit het park de oppervlakte.

We zijn verheugd om te werken met Newsle het team om deze technologie te combineren met onze kernactiviteiten en het opbouwen van ervaringen die blijven om u en miljoenen andere professionals productiever en succesvoller te maken.

Newsle heeft veel van de drie jaar investeerde sinds haar oprichting in het ontwikkelen van meer uitgebreide natuurlijke taalverwerking en ondubbelzinnig algoritmen om de inhoud aggregatie te perfectioneren, en heeft ongeveer 2 miljoen mensen nu met behulp van haar platform.

Newsle schreef over de overname op haar website

LinkedIn is even enthousiast over het aanbieden van inzichten die professionals beter kunnen helpen hun werk te doen en zal ons helpen om onze inspanningen te versnellen door het maken van Newsle ter beschikking aan haar leden.

Newsle het hele team van ingenieurs, samen met de oprichters Jonah Varon en Axel Hansen, zal het hoofd naar LinkedIn, met de eerste plannen om Newsle als een zelfstandig bedrijf te houden.

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport