Lenovo komt India smartphone markt

Lenovo maakt India zijn eerste overzeese smartphone markt door te brengen in vijf Android-toestellen, met prijzen van US $ 120 tot US $ 530.

Mobiliteit; Gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen toch te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Een verslag donderdag door de Economic Times aangehaalde Amar Babu, managing director van Lenovo India, die zei dat bij de lancering van de toestellen werden uitgevoerd in Zuid-India en Gujarat gerold. De telefoons zullen binnen de komende zes maanden in de rest van het land.

Lenovo hoopt zijn smartphone succes in China naar India te repliceren.

JD Howard, vice-president van Lenovo Mobile Internet en Digital Home Business Group, zei in het artikel: “Lenovo heeft een solide en succesvolle zakelijke mobiele telefoon in China het bereiken van de ingebouwde; nummer twee positie in de categorie smartphone in minder dan 18 maanden.

De vijf toestellen zijn geprijsd tussen 6.500 roepies en 28.500 roepies en zal worden availabe in exclusieve winkels Lenovo’s.

De smartphone markt is een onderdeel van de strategie van diversificatie van de pc-maker in een tijd waarin; pc-verkopen vertragen, en, de marges zijn in toenemende mate onder druk.

Het bedrijf is duwen voor een; PC + tijdperk, waar de PC wordt het hart van het digitale leven van de gebruikers; ondersteund door secundaire apparaten, zoals smartphones, tablets en smart tv’s.

Gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice