Lenovo brengt Baidu-backed smartphone

Chinese hardware maker Lenovo en internetbedrijf Baidu hebben samengewerkt om de LePhone A586, die wordt ondersteund door cloud-platform van deze laatste te starten.

Mobiliteit, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen toch te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Een van deze website China rapport donderdag zei dat de twee bedrijven kondigde de beschikbaarheid van de telefoon in Hong Kong. De telefoon draait op Qualcomm’s Snapdragon S4 MSM 8×25 processor en een adviesprijs van 999 yuan (US $ 159) bij aankoop door middel van Lenovo’s website.

Het rapport merkte Baidu eerder partnered hardware maker zoals: Dell, Changhong, en TCL, naar mobiele telefoons te lanceren. Dit is de Internet bedrijf de eerste samenwerking met Lenovo.

Volgens het rapport, is de smartphone niet op mobiele besturingssysteem Baidu’s, maar is gebouwd op de top van Google Android 4.0. De handset heeft verschillende cloud-ondersteunde functies zoals opslag, voice search, muziek uitzenden, opslag van foto’s, back-up, en ga zo maar door.

De telefoon beschikt ook over; stemverificatie, ontwikkeld door Singapore gevestigde Baidu-I2R Centrum voor Onderzoek (Birc), die gebruikers in staat stelt om hun telefoon te ontgrendelen met behulp van stem.

Nee, de Lenovo was. 2 smartphone speler in China. In het kwartaal eindigend op 30 juni 2012. Onderzoeksbureau Gartner voorspelde Lenovo zou zijn; top smartphone speler in China volgend jaar.

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice