Integrator lanceert AWS readiness assessment tool, migratiediensten

Afgelopen zomer, cloud integrator; Cloud Technology Partners, introduceerde een service genaamd PaaSLane, waarin organisaties applicatie source code voorafgaand kan controleren aan een potentiële cloud migratie applicaties.

Het idee, is om ontwikkelaars te helpen en IT-managers problemen op te sporen die van invloed kunnen de prestaties, schaalbaarheid, veiligheid of stabiliteit bij het verplaatsen van een lokale infrastructuur in een private of publieke cloud.

Nu, Cloud Technology Partners lanceert een specifieke versie van de dienst voor Amazon Web Services (AWS), claming dat het kan bijdragen tot het verminderen van de tijd te optimaliseren en te migreren van Java-applicaties voor de infrastructuur met ten minste 25 procent. De focus ligt op het ondersteunen

Er zijn meer dan 30 verschillende regels die het gebruikt om te beoordelen en op te sporen mogelijke problemen. Daarnaast PaaSLane voor AWS onderzoekt hoe een bepaalde applicatie maakt gebruik van een derde partij database Message Queuing of andere technologieën, en beveelt AWS-native diensten die deze dingen kan versnellen. Ondersteuning for.NET wordt verwacht begin december.

De PaaSLane voor AWS service is gratis tijdens de beta-periode, en het zal vrij voor uw eerste toepassing na die periode te blijven, volgens het bedrijf.

Als u besluit om door te gaan met uw migratie project, is Cloud Technology Partners vissen om te helpen. In combinatie met de introductie PaaSLane wordt kondigt drie nieuwe diensten werkwijzen gericht op AWS migraties. Zij omvatten diepere toepassing assessments om de organisatie te helpen prioriteren en kiezen welke workloads te verplaatsen, applicatie-ontwikkeling cloud-native, en managed services voor het houden van productie en dev / testomgevingen in orde is.

 verhalen

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Cloud Technology Partners vergemakkelijkt cloud migraties; cloud integrator testen app migratie testing tool

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie