In kaart brengen van racistische tweets: waar na de verkiezingen haat vandaan komt

Nadat in 2012 de Amerikaanse presidentsverkiezingen, vocale racisten meenam naar Twitter.

Aanbevolen: Silicon Valley Race Problem

Het lijkt erop dat de top staat voor de meest racistische Tweets is Alabama, op de voet gevolgd door Mississippi.

De top tien staten voor na de verkiezingen Tacist tweets – volgens Floating Sheep’s [interactieve] GeoCommons kaart, – zijn

LQ van racistische tweets

A-hype genereren bericht door Jezebel (waarschuwing: beledigende taal) in eerste instantie bracht de Tweets aan het licht. Geodata bedrijf Drijvende Sheep besloten om hun vaardigheden te combineren met Twitter’s geolocatie data en gemakkelijk te gebruiken functionaliteit van GeoCommons naar een interactieve kaart van de racistische Tweets te maken.

Zoals we kunnen zien in de top tien van hun steekproeven, racistische tweeten is helaas niet alleen een Zuid-fenomeen. De kaart laat zien dat de mensen zuigen in Canada en Mexico, ook.

Drijvende Schapen waarschuwingen, “Houd in gedachten meten we tweets in plaats van gebruikers en ga zo maar door één persoon kon verantwoordelijk voor veel tweets zijn.”

Te extrapoleren, het anti-Obama racistische Tweet kaartje geeft niet alleen het aantal racistische tweets te laten zien.

De kaart maakt gebruik van een locatie quotiënt, die volgens Floating Schaap, “geeft het aandeel van de verkiezing hate speech tweet relatieve elke staat om zijn totaal aantal tweets.”

Data Management, Godan, het voeden van de wereld met open data; Big Data Analytics; DataRobot streeft naar laaghangend fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, opslag, Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, heeft tot doel vervang technologie achter Zip

Zeven grijs-out staten had geen racistische tweets. Interessant is dat de meeste van die zeven lijken te toestanden die lager zijn Twitter gebruik dan de rest te hebben.

Zes van de grijze staten (Alaska, Idaho, S. Dakota, Wyoming, Montana, en Hawaii) had een zeer laag aantal tweets over het algemeen – hoewel men (Rhode Island) een aanzienlijk aantal tweets gehad.

Details over racistische Tweet kaart methodologie

De geodata nerds bij het Drijven Schapen gebruikten hun zeer interessant DOLLY (gegevens over Local Life and You) Project ( “Bringing Local Geodata to the People”) om alle gegeocodeerde tweets van de afgelopen week (die begint op 1 november) met racistische termen verzamelen die ook verwijzen naar de verkiezingen.

Een totaal van 395 haat tweets werden samengevoegd tot het niveau van de staat en in vergelijking met het totale aantal gegeocodeerde tweets coming out van die staat in dezelfde periode.

Met behulp van de voorbeelden van tweets opgetekend door Jezebel blogpost we verzamelde tweets die de tekst “aap” of “n **** r” contained en bevatten ook de tekst “Obama” of “herkozen” OR “gewonnen”.

Een snelle en zeer verontrustend, het onderzoek van de zoekresultaten bleek dat dit inderdaad een goede match voor ons doel van de verkiezingen gerelateerde hate speech. We eindigen met een totaal van 395 van een aantal van de naarste tweets je zou kunnen voorstellen.

En gezien het feit dat we het over het internet, dat echt iets zegt.

GeoCommons is een GIS – geografisch informatiesysteem – dat maakt mapping items met geotags data zeer eenvoudig.

Drijvende Sheep is heerlijk open te zijn over hun proces, detaillering

Om precies te zijn, hebben we een steekproef van alle geocoded tweets in november 2012 samengevoegd tot het niveau van de staat 0,05%. De formule voor deze locatie quotiënt

(# Of Hate Tweets in State / # of Hate Tweets in de VS)

————————————————– ———-

(# Van alle tweets in State / # van alle tweets in de VS)

Drijvende werk Sheep’s is slechts een momentopname, maar het is een ontnuchterend een.

Ik hoop alleen dat hun beetje data visualisatie een beetje meer bewustwording, discussie en hopelijk verandering kan vonk.

In de tussentijd, Alabama – misschien heb je net een knuffel nodig?

Of misschien iets sterkers.

Via FlowingData – lees ook: Geography of Hate.

Godan, het voeden van de wereld met open data

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip