IBM: LotusLive betalende abonnees gaan van 0 tot 18 miljoen per jaar

IBM heeft 18 miljoen betalende klant zetels voor haar LotusLive cloud-diensten, een sprong die zal resulteren in een paar dubbele kost tussen IT-industrie watchers.

Dat LotusLive tally aan het begin van het jaar was nihil, zodat de groei is prachtig. Ik dubbel gecontroleerd met IBM om ervoor te zorgen dat die 18 miljoen client zetels waren eigenlijk betalen met een prijs van meer dan nul. Ik kreeg te horen dat er geen sterretjes hier.

Nu IBM is niet forking meer dan omzetgegevens op LotusLive cloud services. Klanten betalen overal van $ 3 per maand naar $ 79 per maand, afhankelijk van de service. IBM lanceerde onlangs iNotes te gaan na Gmail in de onderneming, maar het aanbod van diensten concurreert met alles van Microsoft Office naar Cisco WebEx.

Hier is het menu van LotusLive diensten

Dat menu levert een aantal interessante wiskunde. Ervan uitgaande dat alle 18 miljoen plaatsen betalen $ 3 per maand LotusLive kan worden het binnenhalen van een omzet van $ 648.000.000 per jaar. Als er een hogere blended prijs IBM’s cloud-diensten zou de jaaromzet van Salesforce.com dwerg.

Woord van IBM’s 18 miljoen LotusLive client zetels komt als het bedrijf rolt een cloud-diensten laboratorium in Hong Kong. De Hong Kong Cloud Computing Laboratorium is een van de 10 cloud computing labs worden aangedreven door IBM. De Hong Kong buitenpost zal zich richten op Web 2.0, cloud-mail en samenwerking. IBM opende ook een datacenter in Zuid-Korea met de plannen voor een ander in Nieuw-Zeeland.

In januari, IBM de messaging activa van Outblaze Limited, dat gericht was op e-mail en messaging-technologie verworven. Outblaze gecombineerd met de Hong Kong lab geeft IBM veel vuurkracht gericht op de cloud.

Ook: IBM richt Google Apps voor bedrijven, ondergraaft prijsstelling en sjacheraars betrouwbaarheid

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie