HP Pre 3 geannuleerd in het Amerikaanse, naar verluidt verkoopt in Duitsland

Eenmaal klaar om Hewlett-Packard ‘s eerste webOS vlaggenschip mobiele telefoon, heeft HP de Amerikaanse plannen voor de Pre 3 geannuleerd helemaal.

Het nieuws komt een week nadat het toestel werd gelanceerd in Europa en na de gedoemde HP TouchPad werd beëindigd.

Nu hier is wanneer de koopjes komen voor consumenten die niet zou deze gadgets eerder hebben gekocht;. PC Magazine meldt dat de ontgrendelde Pre 3 zal worden verdisconteerd tot het equivalent van ongeveer $ 75 in Europa. Hoewel een prijsdaling datum is nog niet bekend, de cut heeft mogelijk reeds plaats in Duitsland, zoals PC Mag meldt dat het apparaat op magische wijze er al is uitverkocht. (Natuurlijk, wie weet hoeveel eenheden waren beschikbaar voor verkoop om te beginnen …)

Ter referentie, werd de Pre 3 oorspronkelijk verkocht voor € 349 ($ 502) op het continent en £ 299 ($ ​​494) in het Verenigd Koninkrijk.

De Pre 3 werd voor het eerst onthuld in februari als een business-vriendelijke telefoon met een slide-out volledig QWERTY-toetsenbord, een 3,6-inch multi-touch display (800 x 480), een Qualcomm MSM 1,4 GHz processor en mobiele ondersteuning hotspot.

Britse kopers krijgt ook een koopje op het touchpad. HP heeft aangekondigd dat de tablet nu respectievelijk kost £ 89 ($ 147) en £ 115 ($ 190) voor de 16GB en 32GB versies.

Als voor de Amerikaanse consumenten, is HP het aanbieden van de TouchPad voor $ 99 en $ 149 voor de 16GB en 32GB versies zolang de voorraad strekt, die heeft bewezen populair genoeg nu om het touchpad te stimuleren naar de top van Amazon’s huidige elektronica bestsellers grafiek te zijn.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

De Touchpad en de toekomst van HP in het onderwijs; HP TouchPad erger te maken: Kar glitch belemmert SMB vuur verkoop; webOS: Een meeslepende OS die nooit op grote hardware verschenen; HP: webOS hardware dood, kon pc-activiteiten worden afgesplitst; Nieuwe HP TouchPad eigenaren ga je gratis 50GB van de levensduur van cloud storage

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand