HP Expert Chat onderzoekt hoe Insight Remote Support en Insight Online brengt automatisering, self-het oplossen van mogelijkheden om IT-problemen

Luister naar de podcast. Vind het op iTunes / iPod. Lees de volledige transcript of download een kopie. Sponsor: HP.

I T moet doen wat nodig is om bedrijven lean, wendbaar en intelligent te maken. Moderne ondersteunende diensten dan ook in staat moeten zijn om de werknemers en IT-personeel in staat stellen zowel piek controle van de systemen te waarborgen, en de applicaties, gegevens en processen presteren betrouwbaar tegen de laagste kosten te houden.

Niet alleen zijn datacenters ter ondersteuning van vele soorten van geconvergeerde infrastructuur, en nu steeds meer gevirtualiseerde workloads technische, ook. Ze ondersteunen van big data-eisen – als data blijft groeien – maar ze moeten dit alles efficiënt te doen, met een verhoogde automatisering als een belangrijk onderdeel van die efficiency.

Om deze hoge efficiency te bereiken en om het beste in performance management en operationele bestuur te benutten, moeten bedrijven nu bewegen in de richting proactieve vormen van ondersteuning – de continue verbetering voort te zetten en te onderhouden systemen met hoge verwachtingen voldaan.

In een speciale gesponsord HP Expert Chat discussie over nieuwe benaderingen van de datacenter-ondersteuning, ondersteuning op afstand en ondersteuning automatisering, D ana Gardner, Principal Analyst bij Interarbor Solutions, onlangs gemodereerd een diepgaande sessie met Tommaso Esmanech, directeur van Automatisering Strategies bij HP Technology Services.

Esmanech, met meer dan 16 jaar van HP IT-ondersteuning design ervaring, legde de laatste over de manier waarop HP is een revolutie in steun aan nieuwe innovaties ter ondersteuning automatisering en efficiency te bieden. HP is het herdefiniëren van moderne data-center support, waardoor veel meer inzicht in de prestaties en werking door het plaatsen van een pro-actieve rand op service en support mogelijkheden.

De discussie werd ingevuld door bijdragen van twee andere HP ondersteuning experts, Andy Claiborne, Usability Lead voor HP Insight Remote Support, en Paddy Medley, directeur Enterprise Business IT voor HP Technology Services.

Hier zijn een aantal fragmenten

E smanech: Onze intentie is om volledige support processen te automatiseren, te elimineren kleine werk, en verbetering van de productie en activiteiten voor de hele onderneming. Het gaat om het vinden van oplossingen voor software en hardware, en mak ing hardware en software werken naadloos samen door middel van een best-in-class customer experience.

Wat we nodig hebben om te begrijpen is dat de wereld verandert. Klanten gebruiken apparaten die nu zijn het verstrekken van een nieuwe, innovatieve ervaring. De front-end wordt steeds makkelijker. Klanten eisen geïntegreerde mogelijkheden en het aanvragen van een naadloze ervaring, maar de back-end, het datacenter, is nog steeds complex, gearticuleerd, en die door meerdere leveranciers.

Je hebt netwerk opslag en het beheer van software die moet gaan samenwerken. We begonnen een reis ongeveer 18 maanden geleden in HP om die verandering te maken, en we hebben het genoemd Converged Infrastructure. HP nam op de reis, vooral omdat we de enige aanbieder in de industrie, die alle componenten levert aan het datacenter run naadloos te maken. We zijn de enige aanbieder van data-center netwerkoplossingen, storage, servers en management software.

Laten we dit in de context van de steun automatisering. Wanneer u hardware en software samen te werken en je bent het leveren van diensten in dat de chemie, u een krachtige positie voor klanten. Bovendien, als je in staat om de volledige ondersteuning en service proces te automatiseren zijn, bieden u een win-win situatie voor u, onze klanten, onze HP partners en voor HP, natuurlijk.

ondersteuning automatisering

S TEUN vroeger erg handleiding te zijn. Een groot deel van de gebruikte om te verblijven op het terrein waar een zeer gekwalificeerde arbeidskrachten, customer ingenieurs en system engineers, zou interactie activiteiten op te lossen en te beheren situaties.

In de vroege jaren ’90, zagen we een verandering met ondersteunende infrastructuur verplaatsen van gedecentraliseerde gecentraliseerde mondiale en regionale centra, het verplaatsen van routinematige activiteiten in die centra en het verstrekken van een nieuwe rol voor de ingenieurs van de klant door te focussen op de infrastructuur en de mogelijkheden met toegevoegde waarde.

Expert Chatten met HP over hoe beter begrip Security maakt het een Enabler, in plaats van een Inhibitor van Cloud Adoptie; expert Chatten met HP op hoe het kan inschakelen Cloud bij behoud van zeggenschap en governance; Expert Chat over hoe HP Ecosystem Biedt Holistische ondersteuning voor VMware gevirtualiseerde IT-omgevingen, Continuous Improvement en flexibiliteit zijn de sleutels tot succesvolle data Center Transformation, zegt HP Experts; HP’s Liz Roche op Waarom Enterprise Technology Strategy moet gaan dan de ‘Professional’ en ‘Consumer’ Split, goed geplande data Center Transformation inspanning levert IT efficiency Paybacks, Green IT Boost voor Valero Energy

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

In de jaren ’90, zagen we de explosie van het internet. De belangrijkste taak was om te verhuizen naar het web verkoop, service, ons systeem kennisbasis, chat, ondersteuning gevallen en case management. Veel van deze activiteiten waren nog handmatig, met een beroep op de menselijke factor activiteiten, om de oorzaak van een probleem vast te stellen.

In 2000 zagen we meer groei van de machine-to-machine diagnostiek. Nu, stel dat we volledig kan een revolutie die ervaring. We kunnen de gehele levering ondersteunende processen te integreren, gebruik te maken van de machine ervaring, waarin die met de opties van de klant van alle gegevens met de klant in de controle, en echt mengen van een remote support, ter plaatse, telefoon, het web en machine-to-machine in een nieuwe geautomatiseerde ervaring. Wij geloven dat ondenkbaar efficiëntie kan worden bereikt.

G ardner: Als we praten over ondersteuning automatisering, hoe wordt dit ook daadwerkelijk het bereiken van de klant? Hoe kan deze technologieën te krijgen in de plaatsen waar ze nodig zijn, en wat zijn sommige van het bewijs wijst dat dit is het maken van een impact?

intelligente apparaten

E smanech: Het begint met de manier waarop we bouwen intelligentie en connectiviteit in de apparaten. Je hebt waarschijnlijk volgde de aankondiging in februari van onze nieuwe ProLiant servers, onze Gen8 Servers.

We hebben in feite ingebed meer mogelijkheden voor ondersteuning in het DNA. We noemen het Insight Online. Vanaf december 2012 zullen we in staat zijn om te ondersteunen op een vergelijkbare manier de bestaande installed base. Dit geeft de klant een echte one-stop-shop ervaring voor de hele IT-datacenter.

Nu dat het gemakkelijker is om gebruik te maken en te profiteren van een geautomatiseerde ondersteunende infrastructuur, wat zijn de belangrijkste punten? Je hoeft niet te maken, of per se hoeft te maken, een telefoontje. Je hoeft niet te wachten op een document te voorzien van een beschrijving. Al deze activiteiten zijn geautomatiseerd, omdat de machine ons vertelt hoe het is gevoel en wat is haar gezondheidstoestand.

Bovendien, als we vergelijken met onze steun infrastructuur om standaard menselijke interactie en technische ondersteuning, we hebben een 66 procent verbetering in de oplossing van het probleem gezien. Al deze getallen zijn zeer geschikt voor uw bedrijf.

Hoeveel kost het in downtime? Wat als uw individuele servers zijn gevolgen hebben voor uw fabriek? Voor ons, het is over het houden van uw systemen up and running, en zorg ervoor dat u voldoet aan de verplichtingen van de klant en het leveren van uw producten op tijd.

Met Insight Online, toegankelijk via het web, bieden wij nu veilige, gepersonaliseerde altijd / overal toegang tot de informatie. We zijn volledig veranderen van de dynamiek van de weinigen die toegang hebben tot degenen die behoefte hebben aan toegang tot de informatie hebben gehad. Dat vermindert de hoge leren tijden die voor nodig waren, en verhuist naar de gebruiksvriendelijke, innovatieve en geïntegreerde content dat onze klanten vraagt.

Voorts wordt inzicht Online geïntegreerd in realtime met een achtereinde. Het is niet alleen een rapport of dashboard van de informatie die regelmatig wordt bijgewerkt. Het wordt echt een management tool, als je de infrastructuur kunt bekijken.

Een van de andere belangrijke aspecten met Insight Online, deze nieuwe Web-ervaring, is dat we niet willen een nieuwe portal te maken. We hadden een bewuste keuze gemaakt bij de integratie met de bestaande mogelijkheden die u gebruikt om basisondersteuning taken zoals het benaderen van een kennisbasis, het downloaden van drivers en patches, het downloaden van documentatie, en het maken van de infrastructuur run naadloos te doen. De toegang tot de informatie moet naadloos zijn.

We hebben ook leveraged HP Passport, de identificatie methode die u gebruikt in de HP-ervaring, het verstrekken van een infrastructuur en niet meerdere access points.

G ardner: Tommaso, kunt u ons een beetje meer details over hoe het allemaal bij elkaar komt, de server management en de ondersteunende ervaring?

Customer connectiviteit

E smanech: Het begint met de connectiviteit aan de klantzijde. We hebben een nieuwe Gen8 met ingesloten DNA die direct wordt aangesloten op de HP back-end door middel van Insight Remote Support. Via Insight Remote Support, zijn we in staat om informatie te verzamelen en geven waarschuwingen over evenementen, garantie, case management-status, en het verzamelen van alle informatie die nodig is voor ons te leveren op de toezeggingen van de klant.

In deze nieuwe versie, hebben we nieuwe functies ingesloten. Zo laten wij u om identificatie op de HP service partner die werkt aan het beheer van uw omgeving te bieden. Het zou kunnen zijn HP, of het zou een gecertificeerde HP service partner zijn. We hebben authenticatie via HP Passport die het mogelijk maakt en maakt toegang tot de informatie over Insight Online. Last but not least, zijn we in staat om een ​​snellere installatie proces te realiseren, waardoor veel van die hindernissen die het moeilijker gemaakt geweest. Het is nu veel gemakkelijker aan te nemen Insight Online.

Wat is belangrijk om te erkennen, is dat omdat we het grootste deel van de kennis en informatie over hoe deze patches presteren verzameld, Insight Remote Support doet rol matching en event correlatie.

Het biedt niet alleen, zoals wij zeggen, verkeerslichten waarschuwingen. Je bent in staat om een ​​evenement te correleren met andere evenementen tot een multifunctionele maatregelen voor te stellen en, uiteindelijk leiden tot de juiste levering en ondersteunende processen. Zo kunnen we automatisch het juiste onderdeel naar u sturen voor het geval dat je nodig hebt om het apparaat te beheren. We verbinden met de standaard ondersteunende processen.

Wanneer informatie wordt die uit de klantzijde in de ondersteuning van HP, hebben ze toegang tot de klant in Insight Online. We hebben toegang tot een klant via onze dashboard. Dit geeft waarschuwingen en informatie over hoe de apparaten uitvoeren en koppelt automatisch garanties. Het informeert het personeel wanneer ze gaan verlopen, zodat u meer proactieve maatregelen te nemen over de vernieuwing van het. Ze hebben ook automatisch ondersteuning gevallen verwijzen naar gebeurtenissen, en met één klik kunt u naar de website.

Een nieuwe functie van de Insight Online is de toegang voor onze HP partners. Ik sprak over het hebben van een partner die daadwerkelijk werkt aan het apparaat te identificeren? Wat we hebben is nu een nieuwe partner te bekijken, nogmaals, via HP servers en Insight Online. Deze maakt gebruik van een nieuw tabblad genaamd My klanten, en nu anderen kan een deel van de gehele interactie door de mogelijkheid om apparaten te beheren voor rekening van de klant.

Je hoeft niet naar een van uw eigen software te installeren. Je hoeft niet om het te ontwikkelen. Wij bieden de tools meer productief te zijn, vanaf het begin, door het installeren van de HP server, HP-infrastructuur, data-netwerk-storage, en geven u nieuwe tools waarmee u meer rendement te geven.

HP Support Center met Insight Online biedt ook toegang tot meerdere gebruikers. Je kan een account manager, beheren infrastructuur, wie gaat de klant te voldoen en u wilt praten over die infrastructuur, hoe het presteert. U inloggen op Insight Online en de informatie te herzien.

Uw HP partner kan de informatie automatisch te bekijken voordat zelfs te gaan op het terrein en maatregelen te nemen op een klant apparaat. Vindt u alles toegankelijk te hebben. Als gebruikers klagen dat de infrastructuur niet presteert, krijgt u de management software te bekijken en te weten wat er werkelijk gaande is.

Je kunt eigenlijk krijgen die zonder in het milieu. Het is een soort van het geven van het leven terug, dat is de manier waarop ik wil dat je te zien. Laten we nu ook kijken naar dit in termen van veiligheid. Beschikt u over informatie die voortvloeien uit uw datacenter terug in HP en nu online toegankelijk.

Beveiliging en privacy

E erste van alle, veiligheid en privacy van groot belang. We eigenlijk vergelijken ons privacybeleid tegen alle landen waar wij zaken doen. Veiligheid is sterk onderzocht. We hebben gecontroleerd en gecertificeerd voor onze veiligheid, en het is zeer belangrijk voor ons om te zorgen voor uw bezorgdheid over de veiligheid.

G ardner: Tommaso, een van de dingen die ik hoor nogal wat van mensen is dat ze proberen te begrijpen hoe dit allemaal werkt in een vrij complexe omgeving, met veel mensen die betrokken zijn met de steun. Er zijn individuen die op de klant IT-infrastructuur intern, self-onderhouders ook.

Maar ze zijn ook een beroep op partners, en er zijn andere leveranciers over andere apparaten en apparatuur en technologieën betrokken. Dus hoe werkt het ondersteunende automatisering mogelijkheden die je hebt beschrijven adres en beheren van een tamelijk versnipperd support omgeving als dat?

E smanech: Het is inderdaad een van de vragen die we onszelf gesteld, toen we begonnen te kijken naar hoe kunnen we het oplossen van de huidige probleem? Hoe kunnen we iets meer dan alleen software te geven? Het draait allemaal om de gebruikers die toegang moeten hebben tot de informatie.

Zoals ik al eerder zei, de toegang door middel van een management console is beperkt tot de weinigen die toegang hebben tot die omgeving kan hebben, omdat ze binnen het netwerk of zij de kennis hoe u de tools te gebruiken. Met de nieuwe ervaring, door het verstrekken van cloud-gebaseerde diensten ter ondersteuning automatisering, zijn we in staat om instrumenten te bieden aan de klant om toegang tot de juiste mensen in staat stellen om de juiste baan te doen.

HP deelt apparaten of uitzicht op de apparaten of groepen apparaten met meerdere gebruikers via de web-based mogelijkheden die we hebben met Insight Online. De klanten te creëren dan groepen. Ook alle klanten te beheren. Dus je bent in controle van het opzetten van deze groepen, zeggend die het recht op informatie en wat hij kan doen met dergelijke informatie heeft.

Een ander belangrijk aspect is de veiligheid bij medewerkers verder te gaan. Het maakt deel uit van het leven. Je hebt iemand die voor u werkt, en morgen hij gaat verhuizen naar een andere organisatie. Je wilt niet dat de individuele toegang tot uw gegevens niet langer. Dus we hebben de mogelijkheid om te bepalen wie toegang heeft tot informatie en uiteindelijk het verwijderen van het recht van de gebruiker in HP Support Center Insight Online om te gaan en uw omgeving gegeven. Dus het is niet alleen het verlenen van toegang, maar ook de toegang.

Laat me nog eens kijken hoe de dingen veranderen. We hebben dit makkelijk te adopteren Insight Remote Support. U heeft deze nieuwe toegang methodologie en je hebt al deze kennis, informatie en inhoud die uit de omgeving van de klant in de handen van de juiste mensen om het systeem up and running te houden.

Als je onder de garantie, dat is de minimale vereiste om te profiteren van deze infrastructuur te nemen, heb je nog een zelf op te lossen vermogen. Je moet uitzoeken wat je moet doen in sommige gevallen. Hoewel er informatie verstrekt, het is nog steeds aan jou.

We hebben een nieuwe portfolio van diensten die gebruik maken van deze nieuwe kennis en infrastructuur om nieuwe waarde voor de klant gemaakt.

Proactieve zorg; O p de technologische kant, moeten we kijken naar proactieve zorg service. Allereerst wordt een technisch account manager toegewezen als een single point of contact voor de software. Verschillende bestanddelen werden verzonden of ter beschikking gesteld aan de klant. Incorporated incidentmeldingen worden beoordeeld met een technisch account manager.

Dit laat hen toe om te beslissen configuratie, prestaties en beveiliging, match tegen best practices. Het stelt hen in staat om te begrijpen wat is de huidige versie van de software om de infrastructuur up and running op het optimale niveau te houden.

Ik wil afsluiten met enkele afhaalrestaurants. In de eerste plaats hebben de producten en diensten bij elkaar komen om een ​​innovatieve en spannende gebruikerservaring te bieden, waardoor een 24×7 dekking te garanderen, en het verschaffen van toegang tot overal / altijd cloud-gebaseerde en veilige steun, terwijl het beheer van die dergelijke informatie kan ontvangen.

We hebben dit ook ingebed met een nieuwe portfolio om te profiteren van oude kennis en knowhow van HP. Nu, partners, klanten en HP experts samen te werken om de uptime drastisch te verhogen en de efficiëntie te bereiken op 66 procent.

G ardner: Paddy Medley, hoe zit het met licenties. Gebruiken we de volledige functies van iLO 4 en de nieuwe HP SIM zonder problemen met licenties?

M Edley: Het goede nieuws is, Dana, is dat wat we proberen te doen met de oplossing hier is om het zo doordringend mogelijk te maken en om problemen met licenties te elimineren. HP SIM is in wezen een product attribuut. Zodra een klant een storage server van HP koopt of ze hebben een dergelijk apparaat dat in het kader van dienstencontracten kregen, zijn ze eigenlijk recht op HP SIM standaard.

Met de ILO, iLO komt pas echt in twee formaten, het standaardformaat en geavanceerde formaat. Het standaard formaat is in feite gratis, en de geavanceerde formaat is voor vergoeding. De geavanceerde formaat heeft extra faciliteiten, zoals ondersteuning van virtuele media, directory-ondersteuning, en ga zo maar door.

G ardner: We hebben een vraag gericht op Insight Remote Support. Het gaat om de software. Ze vragen, is het inbegrepen, en is het moeilijk te installeren; M Edley:? Het voorwoord van het eerste antwoord van toepassing is op dit antwoord ook. Wat we hebben gedaan met onze algemene oplossing is het zo makkelijk om voor de enorme hoeveelheid menselijke factor inspanning achter dat mogelijk te installeren. Op zijn meest elementaire niveau, wat er nodig is Insight Remote Support software, en dat moet op een Window s gebaseerde systeem of een VMware-gast of Windows gast te worden geïnstalleerd. Dat is vrij alomtegenwoordig.

De eigenlijke installatie proces is vrij eenvoudig en zeer intuïtief. Zoals ik al zei, het is een gebied waar we door middel van uitgebreide menselijke factoren zijn gegaan om dat zo makkelijk mogelijk te installeren te maken.

Het andere deel van dat is als de klant heeft Insight Manager al is geïnstalleerd, zullen ze in feite de mogelijkheden ervan erven, en er is een integratie punt daar. Bijvoorbeeld, als Insight Manager al een aantal apparaten in omgevingen van de klant heeft ontdekt, zullen we erven degenen met Insight Remote Support, en relevante gebeurtenissen die zich in deze systemen, zullen we proberen om ze op te sporen door middel van Insight Manager in Insight Remote ondersteuning en terug naar HP.

G ardner: Andy Claiborne, omdat gebruikers werken aan hun infrastructuur te moderniseren en te virtualiseren hun omgeving, zouden ze willen implementeren ondersteuning automatisering zoals Insight Remote Support, maar ze voelen de kosten te hoog. Wat kost het om dit te implementeren; C laiborne: Vorige versies van Insight Remote Support waren zeer uitdagend om zich te installeren, vooral bij grote klanten sites. Proberen aan te pakken, dat is een van de belangrijkste functies die we hebben geprobeerd om te bakken in onze nieuwste release van onze steun automation tools.

Als u slechts een paar van de Gen8 ProLiant die u wilt implementeren in uw omgeving en ondersteuning van het gebruik van onze steun automatiseringsoplossingen, deze systemen zijn in staat om direct verbinding te maken met HP, en dat vermogen is gewoon gebakken in hun firmware. Dus het is echt eenvoudig om die op te zetten.

hosting apparaat

Ik f je hebt een bos van oudere apparaten in uw omgeving, zou je moeten opzetten, wat we een hosting-apparaat te bellen, dat is een systeem dat zit in uw omgeving die weer luistert naar al uw apparaten en stuurt dienst evenementen om HP . Voor onze laatste release, hebben we drastisch verminderd de hoeveelheid tijd die het duurt om het opzetten, installeren en de hosting-apparaat te configureren en implementeren remote support in uw omgeving.

In de labs, we hebben gevallen die gebruikt om onze deskundige testers duren 45 minuten door te komen. Onze testers kunnen nu door hen in vijf minuten. Dus het moet een dramatische verbetering te zijn, en het moet relatief eenvoudig zijn; G ardner:. Hier is een daarmee samenhangende vraag … Hoe snel kunnen we herstellen van de upfront kosten van de uitvoering HP-ondersteuning automatisering? Ik denk dat dit is echt om de return-on-investment (ROI) vergelijking.

C laiborne: We kijken naar twee aspecten. Wat kost het om het te implementeren, en welk voordeel krijg je van het hebben van remote support? Zoals we al zeiden, zijn de kosten sterk gereduceerd van de vorige releases.

Het voordeel, zoals Tommaso genoemd, is in het kijken naar ons geval resolutie gegevens over duizenden gevallen die zijn geopend, zien we een 66 procent reductie in de oplossing van het probleem de tijd. Als je nadenkt over hoe ongelooflijk duur het is als een van uw kritieke systeem naar beneden gaat en hoeveel dat kost per seconde dat dit systeem down is, kunnen de voordelen enorm zijn. Dus de uitbetaling moet worden vrij snel zijn.

G ardner: Tommaso, een gebruiker vraagt: Waarom is Insight Remote Support verplicht voor proactieve zorg?

E smanech: Als u denkt over de hoeveelheid gegevens die we nodig hebben om te verzamelen om te leveren tegen de proactieve zorg, als we alles handmatig te doen die activiteit, zou dat zeker maken de waarde propositie van proactieve zorg via event en revisie management, bijna onmogelijk te beheren of aan te passen als een value proposition. Dus we scheiden degenen. Door het gehele ondersteunende processen en het verzamelen van de gegevens, zijn we in staat om een ​​prijs hoeveelheid die is zeer interessant en een grote waarde propositie voor onze klanten.

Een klant kan kiezen als een onderdeel van onze portfolio, stichting zorg, maar natuurlijk, is de prijs en de waarde die het zal bieden gaat om anders te zijn.

G ardner: Hier is een vraag die raakt de kern van het probleem over je het krijgen van gegevens uit de binnenkant van de systemen van andere mensen. Zij vragen, ons bedrijf heeft zeer strenge veiligheidseisen. Hoe werkt HP zorgen voor de veiligheid van deze gegevens; E smanech:? Dat is echt een van de meest gestelde vragen. Nadat we beginnen te praten met de security experts bij de klant sites, zijn we in staat om alle problemen op te lossen.

Onze veiligheid is multilayer. Het begint met informatie die is verzameld bij de klant. In de eerste plaats heeft de klant inzicht in alles wat we verzamelen. Als we deze gegevens verzamelen en overbrengen naar back-end van HP, wordt al die informatie gecodeerd. Wanneer we praten over het verlenen van toegang op Insight Online via het web, de toegang gaat via HTTPS, dus het is versleutelde toegang tot informatie.

Om een ​​wachtwoord, bijvoorbeeld een minimum aantal karakters is nodig voor een alfanumeriek wachtwoord. Ook heeft de klant kennis en informatie over wie toegang heeft tot zijn en het bekijken van zijn apparaten. Last but not least, we hebben gecertificeerde onze omgeving end-to-end voor eTrust, dat is een van de belangrijkste certificeringen van de beveiliging van dit soort diensten in infrastructuur. Productondersteuning

G ardner: Een gebruiker vraagt, Heb ik een dedicated server om Insight Remote Support draaien nodig?

C laiborne: Als u gebruik maakt Insight Remote Support, je hebt dit hosting apparaat in uw omgeving die luistert naar de gebeurtenissen van al uw apparaten in de omgeving. Dat hoeft niet een dedicated server en het hoeft niet te worden uitgevoerd op HP hardware niet. U kunt uitvoeren dat op elke computer die aan de minimale systeemvereisten voldoet, en je kunt zelfs lopen dat op een VMware doos.

We uiteindelijk doen veel van onze testen in het laboratorium in VMware-systemen, en we hebben gerealiseerd dat veel van u daar waarschijnlijk zijn de uitvoering van VMware-systemen in uw klant omgevingen. Dus VMware wordt ook ondersteund.

Het enige ding om te onthouden, is echter dat deze box is de leiding voor de dienst gebeurtenissen uit je omgeving naar HP. Dus je moet ervoor zorgen dat de box beschikbaar is en ingeschakeld en dat het niet een doos die gaat per ongeluk worden uitgeschakeld tijdens het weekend of iets dergelijks.

G ardner: Wat is het verschil tussen de Insight Online en Insight Remote Support?

We hebben gerealiseerd dat veel van u daar waarschijnlijk zijn de uitvoering van VMware-systemen in uw klant omgevingen. Dus VMware wordt ook ondersteund; E smanech. Dat is voor komen. De eenvoudige manier om dit te beschrijven is dat Insight Online is de webtoegang van Insight Remote Support. Het maakt deel uit van de totale steun van de informatie ecosysteem. Hoewel we erkennen dat Insight Remote Support heeft een beheerconsole, waar u evenementen kunt bekijken en de apparaten weer te geven, dat is beperkt tot toegang tot binnen de omgeving, binnen de VPN, en alleen voor de weinige mensen die weten hoe ze de omgeving te beheren.

Je moet ook erkennen dat Insight Remote Support gaat verder dan alleen een beheerconsole. Het beschikt over een correlatie en verzamelt alle gegevens. Zoals Andy zei, het is een kanaal terug naar HP. De leiding terug naar HP leidt tot Insight Online. De manier waarop het nu is, zijn er twee systemen, en ze deel uitmaken van hetzelfde ecosysteem; G ardner:. Tommaso, u noemde zelf op te lossen diensten. Wat zijn dat, en wat heb je bedoelt?

E smanech: De term zelf lossen we definiëren als die activiteiten en functies waarvoor een klant een oplossing van het probleem zelf kan vinden. Bijvoorbeeld, als je gaat op een website voor ondersteuning, je toegang tot die kennis, het vinden van artikelen en informatie over het oplossen van problemen of oplossingen voor het probleem. Als je gewoon laadden drivers, zou het onderdeel van zichzelf op te lossen.

Op zichzelf zijn ze geen diensten die wij verkopen, maar ze zijn een deel van onze diensten ondersteunen portfolio. Het gaat om zaken te doen.

Sommige van de self-lossen mogelijkheden kan beschikbaar voor klanten met contracten, tegenover klanten die hebben een garantie, of of hebben niet eens een HP-apparaat zijn, maar we geven de klant de mogelijkheid om problemen op te lossen door zelf.

toekomstige richting

G ardner: Naast een voor u, Paddy. Dit is een soort van een grote vraag. Zij vragen, dan kunt u voorspellen van toekomstige richting HP-ondersteuning automatisering voor de komende 10 jaar? Kunt u kijken naar uw kristallen bol en vertel ons wat mensen moeten verwachten in termen van een aantal van de mogelijkheden om te komen?

M Edley: We zien een aantal trends in de industrie. We spraken eerder over de geconvergeerde infrastructuur van de opslag, servers en netwerken in enkele tabbladen en geconvergeerde beheer van die omgeving.

We zien een verhuizing naar virtualisatie. Storage blijft groeien met een doordringende snelheid en hardware steeds meer en betrouwbaarder geworden. Dus als je kijkt naar die achtergrond, de toekomst is anders dan het verleden, in termen van service en service nodig. We zien deze grotere behoefte aan interoperabiliteit, management, revisie, configuratiebeheer, en voor gebieden zoals prestaties en beveiliging.

Met andere woorden, we zien ook een verhuizing naar een grotere behoeften die pro-actief zijn, evenals reactieve, service support. De schoonheid van de Insight Online oplossing is dat het biedt ons een kader om mee te gaan dat pad. Het geeft ons het basiskader om remote monitoring evenement of reactief toezicht in het geval van latere gebeurtenissen bieden voordoen, en dan het krijgen van die gebeurtenissen terug naar HP, maar ook om proactieve service te leveren.

Wat we doen met de oplossing hier is dat, als we de configuratie en event informatie te verzamelen van klantomgevingen, die configuratie en event gegevens worden veilig terug naar HP vervoerd. Onderdelen worden geladen in een database tegen een gedefinieerde datamodel.

We brengen de convergentie van de referentie-gegevens in verband met de producten die we ondersteunen en dan het verstrekken van een reeks analyses die te analyseren dat de verzamelde gegevens tegen deze referentiegegevens, het produceren van aanbevelingen en acties en evenementen management. In feite, aggregatie en dat het vermogen om dat te doen in die geaggregeerde back-end, dat is echt ons verstrekken, we zien, met een belangrijke onderscheidende factor.

En dan al die informatie wordt gepresenteerd door middel van de Insight Online portal, samen met onze kennisbanken, forums, en andere referentie-gegevens. Dus het is dat hele aggregatie dat is echt de sweet spot met deze totaaloplossing.

Luister naar de podcast. Vind het op iTunes / iPod. Lees de volledige transcript of download een kopie. Sponsor: HP.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand