Hotel operators: Gratis Wi-Fi is niet langer een optie

Dit weekend begon niet volgens plan. In plaats van te zitten in mijn flat, zit ik in een mooi hotel kamer. Deze onverwachte reis, het resultaat van een massieve waterlek, is ongetwijfeld de kortste geschiedenis. Het ging om een ​​50-voet lopen van mijn appartementencomplex aan het hotel in de straat.

Ik had geen keuze van hotels gezien ik gewoon behoefte aan een plek om te verblijven voor een paar dagen te hebben. Maar als ik had een kans om zich te oriënteren zo veel zakelijke reizigers te doen, de website van het hotel, en merkt op dat “high-speed internet” is verkrijgbaar in elke kamer me zou hebben getrokken.

Natuurlijk, het ontbreken van het woord “vrij” dat blurb vertelt het hele verhaal. Hoewel het hotel biedt wel een gratis niveau van de internet service, het is niet erg goed. Het werkt nauwelijks.

Dat is de reden waarom het hotel biedt niet een betaalde niveau van internet service, maar twee. Dat klopt, er is een two-tier internet service beschikbaar tegen stijgende kosten. De duurste is $ 20 per dag, een exorbitante vergoeding is ontworpen voor de zakelijke reiziger die niet kunnen, ongeacht de kosten worden losgekoppeld te grijpen. Het gaat waarschijnlijk toch worden ten laste van de onderneming.

Het probleem is, en frequente reizigers hebben zeker gezien dit te vaak, het betalen van de exorbitante vergoeding is geen garantie voor snelle connectiviteit. Soms helemaal niet garanderen constante connectiviteit. Dat is hier het geval is volgens de twee gasten in dit hotel klagen over hoe slecht de wi-fi is. Ze betaalden het grote geld en dan kon niet veel van iets te doen.

Dat laat elk van hen in de nare voorgeborchte van het hebben van weinig of geen service en er niemand om te klagen bij. De medewerkers van de receptie kan het niet helpen, de internet service is gecontracteerd door een derde partij. Er is een telefoonnummer voor die maar verwacht geen hulp op afstand te krijgen van de dienst om daadwerkelijk te werken. Deze jongens werden verteld om het te gooien op een leuke manier. Te veel gasten, blah, blah, blah.

Helaas, dit is een veel voorkomende situatie die frequente zakelijke reizigers hebben te maken met. Het kan een groot probleem als zijnde verbonden zijn, is niet langer een optie in het bedrijfsleven, is het nu verwacht. Dat is de reden waarom slimme reizigers gebruik maken van een goede, gratis connectiviteit als de belangrijkste criteria voor het kiezen van een hotel.

Ze zoeken naar zinnen op de website van het hotel als “gratis high-speed internet in elke kamer” of “overal in het hotel”. Als het alleen maar zegt: “high-speed internet” is de kans groot dat het alleen in de lobby of andere gemeenschappelijke ruimtes. Geloof het of niet, er zijn nog veel hotels zonder connectiviteit in de kamers.

Dat is niet aanvaardbaar meer als connectiviteit belangrijk voor de meeste iedereen is geworden. Zelfs degenen die reizen op persoonlijke reizen hebben tablets, telefoons en Kindles om online te krijgen. Als je in een hotel zonder connectiviteit is als het laten vallen in een leegte voor veel reizigers.

Dus alsjeblieft, hotel operators, wi-fi goed werkt in al uw kamers. Zorg ervoor dat het vlezige genoeg om een ​​volledige hotel te behandelen. Deken je hele etablissement met het, en misschien wel het allerbelangrijkste stoppen opladen een arm en een been voor. Als u niet uw gasten online met een goede snelheid en gratis krijgt, je gewoon zou kunnen vinden herhaal het bedrijfsleven afhaken. Connectiviteit wordt steeds erg belangrijk om een ​​groot deel van de bevolking en je zou beter van dienst deze correct in.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test