Hoe de volgende versie van IE, met de codenaam ‘Spartan,’ zou kunnen ondersteunen extensies

Hoewel, screenshots en video’s van de volgende versie van Windows, met de codenaam ‘Threshold’, hebben gelekt, relatief weinig informatie over de volgende versie van Internet Explorer (IE) heeft tot nu toe de openbare weg.

Neowin.net’s Brad Sams merkte op dat de volgende IE versie – die gekend kan worden als IE 12 als Microsoft blijft zijn huidige naamgeving conventies volgen – wordt verwacht dat er meer uitziet als een kruising tussen Chrome en Firefox, met een vermeend nieuw tabblad lay-out en ondersteuning voor de browser-extensies.

Mijn bronnen zeggen dat de codenaam voor deze volgende IE release is “Spartan.” Een van mijn contacten ving een glimp op van een “zSpartan” app die kan worden gezien in een van de gelekte Threshold screenshots van ComputerBase en Winfuture. Ik heb besloten dat scherm schot in dit bericht. zSpartan is zichtbaar in de lijst met programma’s op het menu Start, net onder het woord “Video”. (Voordat Microsoft publiek over haar Cortana persoonlijke digitale assistent voor Windows Phone ging, waren er ook; soortgelijke waarnemingen van een “zCortana” app.

Er is ook een vermelding van “Spartan” in een recente Microsoft job post voor een software development engineer voor een nieuwe Bing app koppelen en de voltooiing van de taak team dat een beetje meer detail toevoegt.

De Bing app koppelen en de voltooiing van de taak team is gericht op “het ontdekken en indexeren diensten op het web en in native apps,” evenals “het begrijpen van de bedoelingen van diensten als de acties” met behulp van machine learning en big data-analysetechnieken. Het team zal worden belast met “shipping voltooiing van de taak functies via web / app services op bing.com, Cortana, Bing search apps, Spartan / Office / Skype / etc. (Mijn cursivering) en externe search API,” de taak paal staten.

De taak bericht zet de rol van de nieuwe app-completion team in context

De opkomst van online diensten heeft web uitgebreid als een informatie-repository naar de plaats waar gebruikers acties kunnen nemen en de taken uit te voeren begin tot eind, zoals het kopen van kaartjes voor de film, het reserveren van een restaurant tafel, boeken lenen, en het krijgen van een taxi. Deze trend wordt versneld door de mobiele apparaten, uitgerust met het mobiele web naar gebruiker altijd online te houden, meerdere sensoren naar gebruiker input uit te breiden van tekst naar spraak, foto’s, locatie en sluit online naar offline, cloud berekening intelligente gevolgtrekkingen en grootschalige data mogelijk te maken mijnbouw, en native apps om boeiende gebruikerservaringen te leveren. Met deze rol zoekmachine is om mensen te verbinden met de diensten, zet intenties in de bliksem acties snel, en uiteindelijk maak je mobiele apparaten als uw persoonlijke taak assistent.

Er zijn andere vermeldingen van Spartan in Microsoft baan berichten die al dan niet gerelateerd aan IE Spartan. Er zijn een paar openingen aan een informatieplatform Group (IPG), bekend als Spartanen, of Special Projects and Resources Team (SPARTAN). Terwijl de Spartanen lijken een onderdeel van Microsoft’s Advertising groep, ze lijken ook een aantal doelen die kon aansluiten bij degenen die werkzaam zijn op IE Spartan hebben.

Hier is een fragment uit een van de IPG spartans job berichten

Met een reeks van rijke informatie te begrijpen diensten Cortana (gespreks / gebruiker intentie), Bing Index (web / gebruiker intentie), Satori (entiteit), advertenties (adverteerders intentie) en een hoge snelheid experimenteren kader IPG is de hoeksteen voor het verstrekken van rijke informatie gebaseerde diensten en oplossingen voor de toekomst van Microsoft. Zoals het team richt zich op digitale werk / Digital Life scenario’s, zullen er vele strategische projecten die zullen ontstaan.

Terug naar IE Spartan.

Het zal interessant om te zien hoe Microsoft besluit een uitbreidingen model in de komende IE versie te implementeren zijn, gezien zijn fragmentarisch ondersteuning voor plug-ins.

Ik heb niets op te zien; Microsoft’s eigen lijst van IE functies komen in toekomstige versies, dat het lijkt alsof het verlengstuk-gerelateerd kunnen zijn. (Als een van jullie lezers iets zien, laat het me weten.); Deze lijst is gedetailleerd, maar toch incomplete, Microsoft ambtenaren zelf hebben erkend, en is niet beperkt tot wat er in IE 12 of wat dan ook de volgende release van IE wordt genoemd.

Ik zal gooien een beetje pure speculatie van mijn kant. De rest van dit bericht is enkel me proberen te stippen, die al dan niet koppelbaar zijn aan te sluiten.

Wat als Microsoft een manier om een ​​aantal van de browser-gerelateerde werk te gebruiken dat Microsoft Research rond een project bekend als XAX naar de browser plug-in / uitbreiding model verder heeft gedaan heeft gevonden?

Meer over Windows Threshold

Microsoft’s Windows ‘Threshold’ naar verwachting virtuele desktops charmes toe te voegen, te laten vallen; Windows ‘Threshold’ en cadans:? Hoe snel is te snel, Cortana integratie met Windows ‘Threshold’ naar verluidt op zoek naar meer kans; Windows 9: Microsoft wordt geconfronteerd met vier enorme uitdagingen ; Microsoft’s Windows 9: Much ado about weinig, gezien cloud shift; Zes klikken: Wat we denken te weten over Windows 9; 5 functies die ik wil zien in Windows 9

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Hier is een fragment uit een Microsoft Research paper over het team werk XAX

XAX is een browser plug-in model dat ontwikkelaars in staat stelt om bestaande instrumenten, bibliotheken, en de gehele programma’s gebruiken om feature-rijke toepassingen te leveren op het web. Xax maakt gebruik van een nieuwe combinatie van mechanismen die gezamenlijk zorgen voor veiligheid, OS-onafhankelijkheid, prestaties en ondersteuning voor legacy code. Deze mechanismen omvatten memory-geïsoleerde native code uitvoeren achter een smalle syscall-interface, een abstractielaag die een consistente binaire interface van verschillende besturingssystemen, systeem diensten levert via haken aan bestaande mechanismen browser, en lichtgewicht wijzigingen aan bestaande instrument kettingen en code bases.

Kortom, XAX stelt gebruikers in staat om x86 native code worden uitgevoerd als een browser extensie met “picoprocesses”, die een micro-virtualisatie-framework zijn.

Waar anders in Microsoft-land is het begrip picoprocesses komen opdagen? Ophaalbrug – een ander Microsoft Research project, en de mogelijke opvolger van XAX;. Ophaalbrug biedt een nieuwe vorm van virtualisatie voor het aanbrengen sandboxing, een combinatie van een picoprocess en een bibliotheek OS.

Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren, veiligheid, Android lockscreen bypass: Google flarden fout op de Nexus 5X telefoons

Er zijn al picoprocess routes in Windows 8.1, door de manier waarop … gewoon speculatie verder te voeden.

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Android lockscreen bypass: Google patcht lek op de Nexus 5X telefoons