Een maand met de Apple iPhone 6s Plus: Smartphone gebruik zonder compromissen

Ik blies langs de aangifteperiode voor mijn Apple iPhone 6s Plus en vervolgens doorgebrachte tijd het testen van een paar van de beste 10 smartphones. Mijn SIM bleef altijd terug in een apparaat te gaan en na meer dan een maand kan ik zeggen dat er heel weinig ik niet graag over mijn iPhone 6s Plus.

Ed Bott vindt een Android-apparaat zo veel beter voor zijn behoeften, dat hij niet kan voorstellen terug te gaan.

Mijn één maand met de iPhone 6 Plus werd een jaar geleden postte vorige week en alles wat ik genoteerd blijft er geldig voor de 6s Plus. Nog beter, Apple vast een ding dat ik niet leuk vond, terwijl de andere blijft hetzelfde.

In aanvulling op wat ik vorig jaar vermeld (grote display, metaal en glas design, camera’s, lange levensduur van de batterij, Touch ID, e-mail, en apps), hier zijn meer redenen waarom ik graag gebruik van de iPhone 6s Plus

Er zijn ook een paar dingen die ik zou graag Apple-mailadres te zien in de volgende iPhone, met inbegrip van

Mijn Samsung Galaxy Note 5 is ook een favoriet en mijn SIM vindt zijn weg er vaak ook. De iPhone 6s Plus wordt beter levensduur van de batterij en meer vrienden en familie in de iOS messaging ecosysteem maken van de iPhone de meest handige keuze.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Snel laden: Terwijl ik zelden mijn iPhone 6s opladen Plus gedurende de dag, zou ik graag snelladen Apple incorportate technologie te zien. Mijn Android-telefoons moet vaker opladen dan de 6s Plus, maar de pijn wordt verlicht door super snel opladen en de iPhone zou nog beter met deze mogelijkheid zijn. De iPhone 6s ook niet zo lang als mijn grote iPhone, zodat die gebruikers zouden nog meer profiteren duren; Smaller bezels.: Mijn Galaxy Note 5 heeft een groter scherm dan de iPhone 6s Plus, maar heeft kleinere afmetingen en is gemakkelijker vast te houden en in een zak. Ik zou graag zien dat Apple verminderen van enkele van de ruimte rond de randen en het verbeteren van de ergonomie van de iPhone volgend jaar.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

ondertussen…